آي تي رسان/ با وجود ستايش اسمارتفون گلکسي S9 بهدليل استفاده از پيکرهبندي عمودي دوربين که دسترسي بسيار آسانتر به اسکنر اثرانگشت را بهدنبال داشت، اما سامسونگ تصميم گرفت تا در فبلت گلکسينوت 9 خود از چيدمان افقي دوربين استفاده کند. اين موضوع امکان بهکارگيري يک باتري بسيار بزرگتر را فراهم نمود و اکنون به گفته يک منبع قابلاعتماد، گلکسي S10 نيز احتمالا چنين رويکردي را دنبال خواهد کرد.
با وجود پيشبينيهاي اوليه مبني بر تبعيت اين هندست از رويه اسمارتفون گلکسي S9، استفاده از چيدمان افقي دوربين در گوشيهاي سري گلکسي S10 با اطلاعات اخيرا فاش شده تناسب بيشتري دارد. جهت اطلاع افراد ناآگاه بايستي خاطرنشان کرد که بر اساس پيشبينيها، ظرفيت باتري پرچمدار گلکسي S10 پلاس ارتقا خواهد يافت و از 3500 ميليآمپرساعت به 4000 ميليآمپرساعت خواهد رسيد. اين اقدام، باتري دستگاه سامسونگي را در سطحي همتراز با گلکسينوت 9 قرار ميدهد. اما ترکيب اين مشخصه با چيدمان عمودي دوربين نسبتا غيرواقعي بهنظر ميرسد. با اين همه قرار است گلکسي S10 پلاس با 3 سنسور دوربين در پشت گوشي عرضه شود و طبيعتا اين ماژول فضاي واقعا کمي را اشغال خواهد کرد؛ خصوصا اگر حسگرها با چيدمان عمودي در کنار يکديگر قرار گيرند.
بهجز اين اطلاعات اندک، ظاهرا هندستهاي سري گلکسي S10 سامسونگ در 3 اندازه مختلف ارايه ميشوند و انتظار ميرود که 2 مدل بزرگتر از نسبت نمايشگر به بدنه 93.4 درصدي برخوردار باشند. بر اساس آخرين شايعات، اين موضوع به لطف استفاده از نمايشگرهاي جديد Infinity-O برند کرهاي تحقق خواهد يافت. اين پنلها از حواشي باريک و يک حفره کوچک در نمايشگر براي استقرار دوربين جلويي دستگاه بهره ميگيرند.
دستگاههاي پرچمدار با نسل بعدي پردازندههاي اگزينوس سامسونگ که در اواخر هفته جاري از آنها رونمايي خواهد شد، معرفي ميشوند. مدلهاي مخصوص ايالاتمتحده و کرهجنوبي از تراشه اسنپدراگون 8150 ساخت کوالکام استفاده خواهند کرد. بعلاوه انتظار ميرود که هندستهاي جديد با سيستمعامل اندرويد 9 پاي و رابط کاربري One UI در دسترس مشتريان قرار گيرند.
بازار