نماد آخرین خبر

مدیرعامل اپل در جمع میلیاردرها

منبع
ديجياتو
بروزرسانی
مدیرعامل اپل در جمع میلیاردرها

ديجياتو/ طبق برآوردهاي جديد ثروت تيم کوک از مرز ۱ ميليارد دلار عبور کرده و مديرعامل باارزش‌ترين کمپاني جهان، اپل رسما به جمع ميلياردرها اضافه شده است.

در حالي که ۱ ميليارد دلار سرمايه زيادي محسوب مي‌شود، فاصله بسيار زيادي با مديران عامل ديگر شرکت‌هاي بزرگ دارد. براي مثال جف بزوس با ثروت ۱۸۷ ميليارد دلاري در صدر ليست ميلياردرهاي بلومبرگ قرار گرفته و در مقام‌هاي بعدي به ترتيب هم‌بنيانگذار مايکروسافت، بيل گيتس با ثروت ۱۲۱ ميليارد دلاري و مديرعامل فيسبوک، مارک زاکربرگ با ثروت ۱۰۲ ميليارد دلاري به چشم مي‌خورند که البته زاکربرگ اخيرا به جمع افراد با ثروت بالاتر از ۱۰۰ ميليارد دلار اضافه شده است.

در مقام دهم اين ليست مديرعامل شرکت تسلا و اسپيس ايکس، ايلان ماسک با ثروت ۶۸.۷ ميليارد دلاري قرار گرفته که اگرچه کمتر از دارايي افرادي مانند جف بزوس است، اما سرمايه بسيار بالاتري نسبت به کوک دارد.

سرمايه افراد ثروتمند بيشتر از مجموع توليد ناخالص سالانه چندين کشور است و در حالي که شيوع ويروس کرونا ضربه سنگيني به اقتصاد جهاني وارد کرده و نرخ بيکاري در ايالات متحده آمريکا افزايش داشته، ثروت بزوس با رشد چشمگيري همراه شده و تنها در يک روز ۱۳ ميليارد دلار به ثروت وي اضافه شده است. در ليست ثروتمندترين افراد جهان، «آليس والتون» با سرمايه ۵۷.۱ ميليارد دلاري به عنوان اولين زن در رتبه شانزدهمين اين ليست به چشم مي‌خورد.

حضور تيم کوک در ميان ميلياردها کمي عجيب به نظر مي‌رسد، چرا که از بنيانگذاران اپل محسوب نمي‌شود و معمولا ثروت ميليارد دلاري براي مديران عاملي که موسس يک کمپاني نيستند، چندان عموميت ندارد. با وجود چنين موضوعي، کوک باارزش‌ترين برند در جهان را مديريت مي‌کند و اپل توانست با مديريت اين فرد ماه گذشته ميلادي شرکت نفتي «آرامکو» عربستان را شکست دهد.

با وجود اينکه شيوع کرونا توليد در کشور چين را با مشکل مواجه کرده و گزارش مالي شرکت‌ها از کاهش درآمد حکايت دارند، اپل توانسته در جديدترين گزارش مالي خود به درآمد ۵۹.۷ ميليارد دلاري دست پيدا کند که از رشد ۱۱ درصدي آن نسبت به سال گذشته خبر مي‌دهد. با توجه به افزايش ارزش سهام اين برند، انتظار مي‌رود اپل در آينده تبديل به يک کمپاني ۲ تريليون دلاري شود.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره