نماد آخرین خبر

کروم بوک جدید Dell عرضه شد

منبع
مهر
بروزرسانی
کروم بوک جدید Dell عرضه شد

مهر/ شرکت دل از عرضه قريب الوقوع لپ تاپ جديد کروم بوک با امنيت بالا و امکانات پيشرفته براي صاحبان مشاغل خبر داده است. اين لپ تاپ لتيتيود ۷۴۱۰ نام دارد.

لپ تاپ يادشده در دو مدل متفاوت با فيبر کربني يا پوشش آلومينيومي عرضه مي‌شود و در آن از نسل دهم پردازنده‌هاي Core i۷ اينتل استفاده شده است. ۱۶ گيگابايت رم DDR۴ هم براي اين لپ تاپ در نظر گرفته شده است.

عمر باتري اين لپ تاپ نيز ۱۹ ساعت است که در نوع خود کم نظير است. همچنين لتيتيود ۷۴۱۰ مجهز به فناوري شارژ سريع است و ۸۰ درصد باتري آن در يک ساعت و ۳۵ درصد باتري آن در ۲۰ دقيقه شارژ مي‌شود.

اين لپ تاپ همراه با نمايشگر ۱۴ اينچي عرضه مي‌شود که دقت آن به انتخاب مشتري ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پيکسل يا ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پيکسل خواهد بود و پشتيباني از واي فاي ۶ و بلوتوث ۵.۱ نيز براي اين لپ تاپ در نظر گرفته شده است. لپ تاپ مذکور از فناوري نسل چهارم ال تي اي نيز پشتيباني مي‌کند. زمان دقيق عرضه و قيمت اين لپ تاپ هنوز مشخص نيست.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره