نماد آخرین خبر

تکمیل زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات تا پایان دولت

منبع
مهر
بروزرسانی
تکمیل زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات تا پایان دولت

مهر/ وزير ارتباطات گفت: در مدت باقي‌مانده تا پايان دولت به طور جدي بر تکميل زيرساخت‌هاي شبکه ملي اطلاعات متمرکز مي شويم.

محمدجواد آذري جهرمي، بازديد دوره‌اي خود از سازمان‌ها و شرکت‌هاي تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات را با هدف نظارت و بررسي بيشتر اقدامات و برنامه‌هاي پيش رو و به‌منظور تحقق اهداف تعيين‌شده تا پيش از پايان دولت دوازدهم، با حضور در سازمان فناوري اطلاعات ايران آغاز کرد.

وي در جمع معاونان و مديران سازمان فناوري اطلاعات تأکيد کرد: در مدت باقي‌مانده تا پايان دولت به طور جدي بر تکميل زيرساخت‌هاي شبکه ملي اطلاعات متمرکز شويد تا کارهاي ارزشمندي که در اين حوزه آغاز شده است تکميل و به اتمام برسد.

وزير ارتباطات از معاونان و مديران سازمان فناوري اطلاعات خواست تا در ماه‌هاي باقي‌مانده تا پايان دولت همانند ماه‌هاي ابتدايي با انگيزه کار کنند و حتي تلاش دوچنداني داشته باشند تا اهداف و برنامه‌هاي پيش‌بيني‌شده تا پيش از پايان دولت محقق شود.

وي با بيان اينکه در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در دولت‌هاي يازدهم و دوازدهم اتفاقات بزرگي افتاده است گفت: رشد و توسعه‌اي که شکل‌گرفته مرهون تلاش‌ها و مرارت‌هاي بسياري از عزيزان از جمله در سازمان فناوري اطلاعات است.

آذري جهرمي با تأکيد بر اينکه در مدت باقي‌مانده بايد از ورود به حاشيه‌ها پرهيز شود، ادامه داد: همگي بايد به اصل مأموريت‌ها و وظايف خود بپردازند و اهتمام ويژه‌اي داشته باشند تا پيش از پايان دولت کارهاي نيمه‌تمام باقي‌مانده به اتمام برسند.

وزير ارتباطات ادامه داد: سازمان فناوري اطلاعات هم علاوه بر وظايف سازماني خود بايد به طور جدي بر تکميل زيرساخت‌هاي شبکه ملي اطلاعات متمرکز شود تا کارهاي ارزشمندي که در اين حوزه آغاز شده را تکميل و به اتمام برساند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر