آیا سرویسی مشابه گیم پس برای پلی استیشن 5 راهاندازی میشود؟

زوميت/ گيم پس يکي از محبوبترين سرويسهايي است که مايکروسافت براي گيمرها ارائه ميدهد. مدير برند پلي استيشن ميگويد او و اعضاي تيمش برنامههايي در اين زمينه در سر ميپروانند.
سرويسهاي اشتراکي بازي ويدئويي، مدت زيادي نيست که به محبوبيت زياد رسيدهاند. در اين مدت بدون اغراق بايد سرويس مخصوص مايکروسافت يعني گيم پس (Game Pass) را موفقترين سرويس اشتراکي بازي دانست. قيمت مناسب، تنوع بالاي بازيهاي ويدئويي و البته اضافه شدن بسياري از بازيها به گيم پس در روز انتشار، مشخصههايي هستند که گيم پس را به سرويسي محبوب تبديل کردهاند.
چند سالي است که کاربران پلي استيشن از سوني به دليل نداشتن سرويسي مشابه انتقاد ميکنند. مطابق با جديدترين اخبار بازي، به نظر ميرسد سوني همزمان با شروع نسل نهم قصد دارد سياستهاي جديدي در اين زمينه در پيش بگيرد؛ جيم رايان، مدير پلي استيشن، اعلام کرد که در واکنش به گيم پس اخباري در آينده منتشر خواهد شد.
رايان در بخشي از مصاحبهي جديد خود از رقابت با مايکروسافت ابراز خوشحالي کرد و آن را باعث تلاش بيشتر و پيشرفت دانست. رايان گفت: «جنگ کنسولي عبارتي نيست که من از آن استفاده کنم يا لذت ببرم. اين رقابت براي من بسيار جذاب و فوقالعاده است. اعتقادم اين است که همين موضوع باعث ميشود تلاشمان را افزايش دهيم و حس غرور و تکبر را از خودمان دور کنيم. اين رقابت همچنين حق انتخاب به گيمرها ميدهد که اين موضوع بسيار مهمي است».
در ادامه رايان نظر خود را در رابطه با سرويس گيم پس مايکروسافت اعلام کرد. او پاسخي داد که ميتواند آغازگر عصري جديد در تاريخ پلي استيشن باشد: «در آينده اخبار زيادي در اين مورد منتشر ميشود. ما سرويس Playstation Now را داريم که در اصل سرويس اشتراکي است و در بسياري از بازارها دردسترس قرار دارد».
جيم رايان توضيحات چندان شفافي در اين رابطه ارائه نکرد و به نظر نميرسد که اين اخبار ارتباطي به PlayStation Plus Collection داشته باشد که براي پلي استيشن 5 معرفي شده است.