نماد آخرین خبر

دادگاه گوگل دو سال بعد برگزار می‌شود

منبع
مهر
بروزرسانی
دادگاه گوگل دو سال بعد برگزار می‌شود

مهر/ قاضي جلسه دادرسي شکايت وزارت دادگستري آمريکا عليه گوگل به جرم نقض قوانين آنتي تراست ( ضد انحصار) تاريخ دادگاه را ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۳ ميلادي تعيين کرد.

آميت مهتا قاضي آمريکايي اين تاريخ را در حالي اعلام کرد که هيچ يک از طرفين ( وکيل گوگل و دادستان) به تاريخ اعلامي، اعتراضي نکردند. مهتا اشاره کرد به نظر مي رسد هر دو طرف معتقدند تحقيقات در مارس ۲۰۲۲ ميلادي تکميل مي شود و موارد پيش از دادگاه تا اوايل ۲۰۲۳ ميلادي بررسي نمي شوند.

به نوشته انگجت، اين يکي از سه شکايت آنتي تراست عليه گوگل در آمريکا است. وزارت دادگستري و ۱۱ ايالت اين کشور در ماه اکتبر از گوگل شکايت کردند. دو شکايت ديگر نيز در هفته گذشته ثبت شدند. يکي از آنها به رهبري ايالت تگزاس است که روي فناوري تبليغاتي شرکت تمرکز کرده است.

شکايت ديگر نيز از سوي ۳۸ دادستان کل ثبت شده است. اين مورد نيز مانند پرونده وزارت دادگستري، گوگل را متهم کند با رفتارهاي ضدرقابتي، بر بازار جستجو و تبليغات آنلاين سلطه ايجاد کرده است.

 اين درحالي است که گوگل ادعا مي کند تغيير طراحي جستجو در گوگل به کسب و کار و مشتريان آمريکا خسارت مي زند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره