خروج مشکوک پول از بیتکوین

دنياي اقتصاد/ در حالي که بيتکوين در حال ادامه دادن روند صعودي خود بود، روز گذشته اين روند جهتي معکوس به خود گرفت.
بيتکوين که در ادامه رالي صعودي خود روز يکشنبه وارد کانال ۵۸ هزار دلاري شده بود، روز گذشته تا ميانه روز با عقبگردي سريع تا کانال ۵۲ هزار دلاري عقبنشيني کرد. در ساعاتي از معاملات ديروز قيمت تا ۴۸هزار دلار هم سقوط کرد اما دوباره به همان کانال قبلي بازگشت.
اين افت قيمت بيتکوين همزمان با انتشار اخباري مبني بر خروج بيش از يک ميليارد دلار پول از اين بازار بود. اين مبلغ که طي چندين تراکنش مختلف انجام شده است به مقاصدي نامعلوم منتقل شده است و همچنين هويت معاملهگران نيز مشخص نيست. با توجه به اينکه اقدامات محافظتي اين تراکنشها از پيش در نظر گرفته شده و آدرسهاي جديدي براي هر انتقال ايجاد شده است، هويت افرادي که اين مبادلات را انجام دادهاند ناشناس مانده است.
البته گروهي ديگر از تحليلگران و معاملهگران روز گذشته اعتقاد داشتند که ريزش پنج هزار دلاري قيمت بيتکوين، بيشتر اصلاحي تکنيکال بوده است و ارتباطي با اخبار منتشره نداشته است. تحليلگران بازار رمزارزها، بيشتر بر اين باورند که احتمال اصلاح قيمت بيتکوين در هفته آينده وجود دارد، اگرچه اين اصلاح قيمتي چشمانداز ميانمدت قيمت بيتکوين را تحتتاثير خود قرار نخواهد داد.
افرادي که اخبار مرتبط با بيتکوين را پيگيري ميکنند به خوبي آگاهي دارند که روند قيمتي اين رمز ارز نقاط عطف مهمي را پشتسر گذاشته است. در يکي از اولين موضعگيريهاي رسمي شرکتهاي بزرگ، اين شرکت تسلا بود که اعلام کرد ۵/ ۱ ميليارد دلار بيتکوين خريداري خواهد کرد. موضوعي که در همان زمان نشان ميداد دومينوي ورود شرکتها و نهادهاي بزرگ به بازار رمزارزها آغاز شده است.
برخي گمانهزنيها حکايت از آن دارد در صورتي که شرکت تسلا هيچ رمز ارزي تاکنون نفروخته باشد، با توجه به قيمت کنوني بيتکوين، سود حاصل از اين سرمايهگذاري بيشتر از تمام سود تسلا از فروش خودروهاي خود در سال گذشته است. پس از آن بود که شرکتهاي بزرگ ديگري مانند مسترکارت آمريکا، بانک نيويورک ملون و همچنين صندوقهاي مديريت دارايي مختلف خبر از ورود خود به اين بازار دادند.