در سال 2021 خبری از Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 نخواهد بود

گيم فا/ شرکت پارادوکس اينتراکتيو (Paradox Interactive) با انتشار بيانيهاي به صورت اعلام کرد که بازي Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 بار ديگر با تاخير مواجه شده است و در سال جاري ميلادي منتشر نخواهد شد.
طبق اطلاعات جديد منتشر شده، استوديوي هاردسويت لبز (Hardsuit Labs) ديگر وظيفهي ساخت بازي Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 را برعهده ندارد و توسعهي آن با استوديوي جديدي ادامه خواهد يافت.
بازي Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 در طول دو سال اخير با تاخيرهاي متعددي مواجه شده است و برخي از اعضاي تيم توسعهدهنده نيز از اين پروژه کنارهگيري کردهاند. اين بازي ابتدا قرار بود در اکتبر ۲۰۱۹ ميلادي منتشر شود، اما به دلايل مختلف عرضهي آن با تاخير مواجه گرديد. سپس در آگست ۲۰۲۰، شرکت پارادوکس بار ديگر از تاخير در انتشار اين بازي خبر داد. همچنين مديرعامل پارادوکس پيشتر در دسامبر ۲۰۲۰، به تاخير دوبارهي اين بازي اشارهاي ضمني کرده بود.
در کل به نظر ميرسد روند توسعهي بازي Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 دچار مشکل شده و به خوبي طي نميشود. هنوز مشخص نيست که کدام استوديو وظيفهي ادامهي ساخت اين اثر را برعهده دارد. اين بازي براي عرضه بر روي کنسولهاي نسل هشتم، نسل نهم و پلتفرم رايانههاي شخصي در نظر گرفته شده است.