صادرکننده استیبل کوین تتر به هکرها باج نخواهد داد

زوميت/ صادرکنندهي استيبل کوين تتر (USDT) درخواستي براي پرداخت ۲۳ ميليون دلار باج تا دوشنبه دريافت کرده است. مهلت اين پرداخت بهپايان رسيده است؛ ولي تتر حاضر نيست آن را بپردازد.
هکرها تهديد کردند اگر شرکت صادرکنندهي استيبل کوين تتر مبلغ ۵۰۰ بيت کوين (BTC) را به آدرسي مشخص پرداخت نکند، مدارکي شامل اطلاعات حساسِ اين شرکت را افشا ميکند. همانگونه که در حساب کاربري رسمي تتر در توييتر آشکار شد، هکرها تهديد کردهاند اگر باج خواستهشدهشان پرداخت نشود، مدارکي را افشا خواهند کرد که به اکوسيستم بيت کوين ضربه خواهد زد. تتر اعلام کرده است اين مبلغ را پرداخت نخواهد کرد که معادل دلاري آن در زمان انتشار مقاله ۲۳٫۸ ميليون است. تتر تويت کرد:
امروز درخواست باجي به مبلغ ۵۰۰ بيت کوين به آدرس bc1qa9f60pved3w3w0p7snpxlnh5t4uj95vxn797a7 دريافت کرديم. ارسالکننده گفته است اگر اين مقدار بيت کوين را تا فردا دريافت نکند، مدارکي براي عموم منتشر خواهند کرد که به اکوسيستم بيت کوين ضربه ميزند. اين کار را انجام نميدهيم.
بهگفتهي شرکت تتر، هدف اخاذان مشخص نيست؛ ولي اين اقدام ممکن است دزدي ساده يا اقدامي بزرگتر براي تضعيف تتر و کل اکوسيستم بيت کوين باشد. تتر ميافزايد:
مشخص نيست اين اخاذي سادهاي است که از شرکتهاي رمزارز ميشود يا افرادي بهدنبال تضعيف تتر و کل جامعه[ي رمزارز] هستند. بههرحال، کساني که بهدنبال ضربهزدن به تتر هستند، نااميدتر خواهند شد.
تتر بر اين باور است که بدترين مشکلاتش را زماني پشتسر گذاشته است که با دادستان کل نيويورک بهتوافق رسيد. در پروندهي يادشده، تتر به پرداخت ۱۸/۵ ميليون دلار جريمه و گزارش دورهاي دربارهي ذخايرش محکوم شد و به ترديدهاي قانوني چندسالهي اين شرکت پايان داد. اين شرکت اظهار کرده است کاري اشتباه انجام نداده است که باعث برخورد دستگاه قضايي نيويورک شده باشد.
يکشنبه، تتر به مشتريانش هشدار داد مدارک در حال دستبهدستشدن در اينترنت دربارهي تبادل پيام بين تتر و Deltec Bank & Trust جعلي است.
PSA: مدارکي جعلي آنلاين در گردش است که ادعا ميکند بين پرسنل @tether_to و نمايندگان Deltec Bank & Trust تبادل شده است. اين مدارک جعلي هستند.
توييت و حساب توييتري که مدارک را منتشر کرده بودند، از آن زمان حذف شده است؛ هرچند گفتوگوهاي جانبي دربارهي اين پستها هنوز در رديت (Reddit) پيدا ميشود. اکنون، تتر در قضيهاي که «اخاذياي نااميدکننده» بهنظر ميرسد، بهدنبال جلب کمک مقامها است. اين شرکت در توييتي نوشته است:
اگرچه اعتقاد داريم اين اخاذي نااميدکننده است، آن را جدي ميگيريم. ارتباطات جعلي و تقاضاي باج مرتبط با آن را به مجريان قانون اطلاع دادهايم. مثل هميشه از تحقيقات کامل مجريان قانون در اين زمينه پشتيباني ميکنيم.
مهلت تتر براي پرداخت ۵۰۰ بيت کوين تمام شده است. يکي از نمايندگان تتر در مصاحبه با کوينتلگراف دوباره گفته است که اين مدارک جعلي هستند. وي اعلام کرده است که کپيهايي از اين تهديدها به مجريان قانون فرستاده شده است و اين شرکت از هويت باجخواه اطلاعي ندارد.