نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
موبایل و بازی

گوشی‌های غیرهوشمند همچنان خریدار دارند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
گوشی‌های غیرهوشمند همچنان خریدار دارند

ايسنا/ طبق اعلام انجمن واردکنندگان موبايل، سال گذشته ۲.۵ ميليون گوشي غيرهوشمند در بازار ايران به فروش رفته است.

در ماه‌هاي گذشته به دليل مشکلات مربوط‌به کرونا و مشکلات توليد و از سوي ديگر، مشکلات واردات، قيمت گوشي با افزايش چند برابري مواجه بود. اين در حالي است که بازار موبايل مستقيما از بازار ارز تاثير مي‌گيرد و با هر نوساني در قيمت دلار و به‌خصوص افزايش قيمت ارز،  دستخوش تغييراتي مي‌شود.

از سوي ديگر، اگر در سال‌هاي گذشته، سبد خريد خانوار در روزهاي منجر به سال تحصيلي، يني اواخر شهريور و مهر، به مايحتاج آموزشي دانش‌آموزان و در صدر آنها لوازم تحرير اختصاص مي‌يافت، اما شرايط براي سال ۱۳۹۹ به دليل شيوع کرونا به شيوه‌اي رقم خورد که آموزش آنلاين دانش‌آموزان و دانش‌جويان، نياز به گوشي را برايشان اجباري کرد و تقاضا براي اين کالا را افزايش داد.

در اين مدت و با آموزش آنلاين، بسياري از خانوارهايي که توانايي خريد گوشي براي فرزندان دانش‌آموز خود را نداشتند،‌ با دشواري‌هايي روبه‌رو بودند. برخي از دانش‌آموزان از گوشي والدين خود براي اتصال به شاد و آموزش آنلاين استفاده کردند، خانواده‌ها با بيش از يک فرزند براي فراهم کردن ابزار الکترونيک از تبلت و گوشي، با مشکل مواجه بودند.

در اين راستا انجمن واردکنندگان موبايل اعلام کرد در سال کرونازده ۱۳۹۹، با وجود تمام مشکلات پيش روي واردکنندگان، حدود ۱۵ ميليون و ۸۰۰ هزار گوشي موبايل وارد کشور شده که ۱۵ ميليون از آن مصرف شده است. همچنين گوشي‌هاي غيرهوشمند طرفداران خود را دارند. زيرا طي سال گذشته ۲.۵ ميليون دستگاه از اين نوع گوشي در بازار ايران به فروش رفته است.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره