نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
موبایل و بازی

سامسونگ تابستان امسال در 2021 MWC حضور نخواهد داشت

منبع
زوميت
بروزرسانی
سامسونگ تابستان امسال در 2021 MWC حضور نخواهد داشت

زوميت/ مقام‌هاي براي محافظت از سلامت کارکنان، مشتريان و شريکان تجاري خود از خطر ابتلا به ويروس کرونا، تصميم گرفته‌اند که در رويداد MWC 2021 حضور فيزيکي نداشته باشند.
   
به گزارش Engadget، سامسونگ در رويداد MWC 2021 که در بارسلونا برگزار خواهد شد، حضور فيزيکي نخواهد داشت. سخنگوي اين شرکت به رويترز گفت: «سلامتي و ايمني کارمندان، شرکا و مشتريان اولويت اول ما است؛ بنابراين تصميم گرفته‌ايم از حضور در نمايشگاه کنگره جهاني موبايل امسال انصراف بدهيم.»

با توجه به شرايط موجود، انجمن GSM، سازماني که هرساله MWC را گرد هم مي‌آورد، قصد دارد اين رويداد را به‌صورت حضوري در تاريخ ۲۸ ژوئن (۷ تير ۱۴۰۰) برگزار کند. سامسونگ آخرين شرکتي است که از راه دور در اين مراسم شرکت خواهد کرد. پيش از اين، سوني، نوکيا و اريکسون برنامه‌هاي مشابهي را اعلام کرده بودند. همچنين گوگل گفته است در MWC حضور نخواهد داشت و  قصد دارد به‌طور مجازي در آن شرکت کند.

سخنگوي GSMA به Engadget گفت:

ما احترام مي‌گذاريم و مي‌دانيم که برنامه‌ريزي در اين شرايط پيچيده سخت است. سامسونگ به‌صورت مجازي در رويداد MWC21 محصولات جديدش را رونمايي خواهد کرد و مشتاق هستيم تا در سال ۲۰۲۲ شاهد رونمايي از محصولات سامسونگ به‌صورت حضوري باشيم.
بيانيه‌ي مطبوعاتي اين سازمان هفته‌ي گذشته منتشر شد که در آن جزئيات برخي از برنامه‌هاي رويداد MWC 2021 ذکر شده است. سال گذشته، پس از انصراف چندين غرفه‌دار بزرگ از جمله سامسونگ، سوني و ال‌جي، رويداد MWC 2020 لغو شد.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره