چند هزار نفر از پست الکترونیک داخلی «چاپار» استفاده میکنند؟
بروزرسانی
سيتنا / مدير مجموعه سرويس هاي چاپار گفت: روزانه 1500 نفر در رايانامه چاپار (پست الکترونيکي داخلي) ثبت نام مي کنند و تعداد کاربران اين مجموعه هم اکنون به 200 هزار نفر رسيده است. سلمان افشار اظهار داشت: با توجه به تعداد کاربران استفاده کننده در کشور به نظر ميرسد ظرف چند ماه اخير رايانامههاي ايراني با استقبال خوبي از سوي کاربران روبرو بوده اند و رقابتها نيز سخت و فشرده بوده است.
وي گفت: اگر حمايتهاي لازم از توليد ملي صورت نگيرد ارايه کنندگان خدمات در بخش خصوصي نمي توانند با 'جي ميل' و 'ياهو' رقابت کنند.
وي درباره ميزان استقبال از رايانامه چاپار به خبرنگار ايرنا گفت: تغيير در کاربران براي استفاده از رايانامه هاي داخلي بسيار کم و آرام است و درصد استفاده از ايميل هاي فارسي به کندي در حال افزايش است.
افشار با اشاره به ضعف فناورانه براي مقابله با سرويس هاي خارجي مانند گوگل و ياهو اظهارداشت: با افزايش هرچه امکانات ما در رقابت با سرويس هاي خارجي، سرعت استفاده از ايميل هاي بومي افزايش مي يابد.
مدير مجموعه سرويس هاي 'چاپار' در ادامه با بيان اينکه در ميان سه ارايه کننده خدمات داخلي 'ايران دات آي آر'، پست و چاپار، درگاه الکترونيکي 'چاپار' تنها ارايه کننده خدمات برخط و رايگان است افزود:در صورتي که حمايت هاي بيشتري از سوي سازمان سياستگذار صورت گيرد مي توانيم تا سال آينده سرويس اشتراک ويدئو و عکس را در چاپار داشته باشيم. بنابراين نيازمند يک عزم ملي از سوي تمامي نهادهاي مربوطه از جمله دانشگاه ها براي توليد دانش در اين زمينه هستيم.
وي خاطر نشان کرد: اگر چرخه تجاري مورد نياز ارايه کنندگان خدمات 'آنلاين' در کشور در حوزه فناوري اطلاعات درست تعريف و حمايت شود مي توان انتظار داشت خدماتي همانند 5 سال اول 'ياهو' و 'جي ميل' در کشور داشته باشيم. همچنين اگر اين خدمات ارزش افزوده مناسبي را به سرويس دهندگان داخلي اضافه کنندميزان استقبال کاربران از درگاه هاي پست الکترونيک ملي و داخلي افزايش مي يابد.