دو قسمت اول No More Heroes برای کامپیوتر عرضه خواهد شد


مجله ديجي کالا/ هر اثري قادر نيست به يک کالت تبديل شود اما بازي No More Heroes زماني که در سال ۲۰۰۷ براي کنسول نسل هفتمي نينتندو وي (Wii) به انتشار رسيد، توانست بهسرعت به يک اثر کالت تبديل شود و همان زمان مشخص بود که قرار نيست طرفداران آن را در مدت کوتاهي فراموش کنند.
دو قسمت اول اين مجموعه بازي يعني بازيهاي No More Heroes و No More Heroes 2: Desperate Struggle قرار است براي اولين بار در تاريخ ۱۹ خرداد (۹ ژوئن) از طريق استيم براي کامپيوترهاي شخصي منتشر شود. وظيفهي ساخت پورت اين اثر براي کامپيوتر بر عهدهي شرکت XSEED Games خواهد بود که مدتي پيش پورت اين دو قسمت از بازي را براي کنسول نينتندو سوييچ منتشر کرده بود. هر دو بازي بهصورت جداگانه با قيمت ۲۰ دلار و با ۱۰ درصد تخفيف که تا تاريخ ۲۵ خرداد (۱۵ ژوئن) برقرار است، قابل خريداري خواهد بود.
اگرچه قرار نيست با يک بازسازي همراه باشيد و صرفاً اين دو بازي قرار است براي کامپيوتر پورت شود، اما به هر حال پيشرفتهايي هم به خود ديده است. طبق اطلاعات اعلام شده، پورت اين دو بازي مشهور قرار است با رزولوشن اچدي، نرخ ۶۰ فريم بر ثانيه روان و ويژگيهاي بيشتري مثل پشتيباني از «استيم کلاود» عرضه شود.
اگر با بازي اصلي آشنايي نداريد، بايد گفت که No More Heroes يک بازي اکشن ماجرايي «هک اند اسلش» عجيبوغريب است که توسط کارگردان معروف ژاپني يعني «گوييچي سودا» ملقب به «سودا ۵۱» ساخته شده است. از گرافيک انيمه-مانند تا گيمپلي خاص بازي و شوخطبعي ازحدگذشتهاش همگي فقط بخشي از عواملي است که اين مجموعه بازي را به يک مجموعهي منحصربهفرد تبديل کرده است.
همانطور که گفته شد، در زمان عرضه، اين اثر توانست محبوبيت ويژهاي ميان بازيکنان کنسول «وي» پيدا کند و همين قضيه آن را به يک بازي کالت تبديل کرد. اکنون که قرار است پس از اين همه سال دو قسمت اول و اصلي اين بازي براي کامپيوتر عرضه شود، مشتاقيم که ببينيم واکنش بازيکنان کامپيوترهاي شخصي به اين ساختهي «گوييچي سودا» چه خواهد بود. آيا پس از گذر اين همه سال ميتواند همچنان بازيکنان را به خود جذب کند؟
پورت اين دو قسمت سال گذشته براي کنسول نينتندو سوييچ منتشر شد و توانست دوباره توجه زيادي را به خود جلب کند. از آنجايي که اين دو بازي با توجه به کنسول «وي» و قابليتهاي آن طراحي شده بودند، بسياري مشتاق بودند که حضور آن را در پلتفرمهاي ديگري مشاهده کنند. البته نسخهي ديگري از قسمت اول بازي در همان دوران براي پلياستيشن ۳ هم منتشر شد که البته با نسخهي «وي» تفاوتهايي داشت.
با اين وجود، اين روزها طرفداران مجموعه بازي No More Heroes براي عرضهي سومين قسمت اصلي اين مجموعه روي کنسول نينتندو سوييچ انتظار ميکشند. اگرچه يک نسخهي فرعي به نام Travis Strikes Again: No More Heroes در سال ۲۰۱۹ منتشر شد اما انتظار براي دنبالهي قسمت دوم مدت زيادي است که به طول انجاميده است. بازي No More Heroes 3 که توسط سازندگان اصلي اين مجموعه بازي يعني استوديو «گرسهاپر منيوفکچر» ساخته ميشود، ابتدا قرار بود در سال ۲۰۲۰ منتشر شود اما به همان علتي که اين روزها همهي بازيها با تأخير مواجه ميشوند اين بازي هم به چنين سرنوشتي دچار شد و عرضهاش به سال ۲۰۲۱ موکول شد تا انتظار طرفداران براي قسمت سوم No More Heroes بيش از يک دههي طول بکشد.