واکنش سامسونگ به خبر توقف تولید گوشی گلکسی S21 FE

سخت افزار/ نشريه کرهاي ETNews روز گذشته ادعا کرده بود که سامسونگ به دليل بحران کمبود تراشه اقدام به توقف توليد گوشي گلکسي S21 FE کرده است. در اين مقاله اعلام شده بود که سامسونگ پردازندههاي کوالکام را براي دستگاههاي تاشو خود استفاده خواهد کرد و به همين دليل تراشه کافي براي توليد گوشي مذکور نخواهد داد. اما حالا سامسونگ خبر توقف توليد نسخه Fan Edition گوشي S21 را تلويحا تکذيب کرده است.
گزارشي که در آن براي اولين بار به توقف توليد اس 21 اف اي اشاره شده بود، توسط ETNews حذف شده است و حالا سامسونگ اعلام کرده که تصميمي مبني بر توقف توليد اتخاذ نکرده است. در بيانيهاي که اين شرکت براي بلومبرگ ارسال کرده اعلام شده: “در حاليکه ما نميتوانيم در رابطه با جزئيات محصولي که هنوز معرفي نشده بحث کنيم، اما در خصوص توقف توليد محصول مورد بحث نيز هيچ تصميمي گرفته نشده است.“
Galaxy S21 FE نسخه اقتصاديتري از پرچمداران سري S21 است که البته از سختافزار پرچمدار بهره خواهد برد و اصولاً مواردي براي ارزانتر شدن قيمت نهايي اين گوشي فدا ميشوند که براي کاربران توجيه پذير هستند. S21 FE هنوز به صورت رسمي رونمايي نشده است، اما سامسونگ در رويداد سال گذشته خود اعلام کرد که به دنبال رونمايي از نسخه Fan Editions گوشيهاي پرچمدار خود در آينده است. OnLeaks يکي از افشاگراني است که در ماه اپريل رندرهايي از اين گوشي منتشر کرد که در اين تصاوير نسخه FE شباهت بسيار زيادي به گلکسي S21 دارد.
در هرحال، باوجود آنکه سامسونگ نسبت به خبر منتشر شده در ETNews واکنش نشان داده، آن را به صورت کامل تکذيب نکرده است. اين يعني ممکن است ادعاي مطرح شده توسط اين نشريه کرهاي در آينده به حقيقت بپيوندد. S20 FE سال گذشته در ماه سپتامبر رونمايي شد و در ماه اکتبر راهي بازار شد. اين يعني حتي اگر بحران کمبود تراشه سامسونگ واقعي باشد، چند ماهي به زمان معرفي و عرضه گوشي مذکور باقي مانده و ممکن است، در اين مدت مشکلات ايجاد شده برطرف شود.