هواوی روی گوشیهای سری Nova9 با مشخصات مشابه آنر 50 کار میکند


ديجياتو/ هواوي آخرين گوشيهاي سري نوا (Nova) را پارسال در قالب نوا نوا ۸، نوا ۸ پرو و نوا ۸ اساي معرفي کرد. حالا که به سمت نيمه دوم سال پيش ميرويم، در شايعات گفته شده که سري نوا ۹ قرار است در بازه زماني اوت تا اکتبر رونمايي شود.
بر اساس گزارش يک منبع آگاه چيني به نام «DigitalJun»، هواوي موبايلهاي خانواده نوا ۹ را در نيمه دوم سال، احتمالا در حوالي مرداد تا آبان معرفي ميکند. اين غول چيني در حال حاضر درگير مشکلات متعددي در زنجيره تامين محصولاتش است ولي اميد دارد که سري نوا ۹ را هرچه زودتر به بازار بفرستد.
يک منبع آگاه ديگر در شبکه اجتماعي چيني ويبو ميگويد مشخصات فني سري هواوي نوا ۹ مشابه آنر ۵۰ خواهد بود که همين هفته پيش معرفي شد. اين خانواده از نظر سختافزاري شباهتهاي زيادي به نوا ۸ پرو خواهد داشت، هرچند جزئيات دقيقي در اين خصوص در دست نداريم.
هواوي نوا ۸
البته منبع گزارش دوم ميگويد مدلهاي نوا ۹ از ۵G پشتيباني نميکنند و اين قضيه خبر ناخوشايندي براي طرفداران سري نوا خواهد بود. ولي با توجه به شرايط سخت زنجيره تامين هواوي بايد محدوديتهاي اين شرکت را درک کنيم، چون آنها نه قادر به خريد تراشههاي پيشرفته هستند و نه ميتوانند براي خودشان تراشه جديد بسازند.
اين نخستين باري نيست که هواوي ميخواهد يک موبايل جديد ۴G را براي رقابت با موبايلهاي ۵G معرفي کند. اين شرکت قبلا هواوي نوا ۸ پرو را با پشتيباني از ۵G به بازار فرستاده بود اما چندي بعد دوباره اين گوشي را با چيپست ۴G معرفي کرد. نوا ۸ پرو نمايشگر ۱۲۰ هرتزي با رزولوشن ۱۲۳۶ در ۲۶۷۶ پيکسل دارد. اين دستگاه از چيپست کرين ۹۸۵ استفاده ميکند و با ۸ گيگابايت رم و ۱۲۸ يا ۲۵۶ گيگابايت حافظه داخلي در بازار به فروش ميرسد.
هواوي هنوز سري P50 را هم معرفي نکرده ولي چندي قبل اولين تصوير رسمي آن را به نمايش گذاشت و اعلام کرد که در تلاش است تا اين گوشي را هرچه زودتر عرضه کند.