نماد آخرین خبر

فیس بوک بالاخره با جمع آوری اطلاعات و نقض حریم خصوصی کاربران مقابله کرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
فیس بوک بالاخره با جمع آوری اطلاعات و نقض حریم خصوصی کاربران مقابله کرد

باشگاه خبرنگاران/ حساب‌هاي دانشگاه نيويورک که از سال قبل در حال جمع آوري اطلاعات در فيس بوک بود، غير فعال شد.

به گزارش  انگجت، قبل از انتخابات سال گذشته آمريکا، تيمي از محققان دانشکده مهندسي دانشگاه نيويورک پروژه‌اي را براي جمع آوري اطلاعات بيشتر در مورد تبليغات سياسي آغاز کردند. به طور خاص، اين تيم مي‌خواست بداند که تبليغ کنندگان سياسي چگونه جامعه تبليغاتي هدف خود را انتخاب مي‌کنند و هدف آن‌ها چيست.

مدت کوتاهي پس از اجراي پروژه با عنوان رصدخانه تبليغاتي دانشگاه نيويورک، فيس بوک به محققان اطلاع داد که تلاش‌هاي آن‌ها شرايط خدمات مربوط به جمع آوري داده‌هاي انبوه اين شرکت را نقض مي‌کند.

اکنون، اين شبکه اجتماعي اعلام کرده است که "حساب‌ها، برنامه‌ها، صفحات و دسترسي به پلتفرم مربوط به پروژه رصدخانه تبليغاتي دانشگاه نيويورک و اپراتور‌هاي آن را غيرفعال کرده است. "

محققان يک افزونه براي مرورگر ايجاد کردند تا داده‌هاي تبليغات سياسي را که فيس بوک نشان مي‌دهد، جمع آوري کند. اين افزونه "داده‌هايي مانند نام کاربري، تبليغات، پيوند‌ها به نمايه‌هاي کاربر و برخي از اطلاعات ديگر" را جمع آوري مي‌کند.

فيس بوک بالاخره با جمع آوري اطلاعات و نقض حريم خصوصي کاربران مقابله کرد

حريم خصوصي افراد در فيس بوک نقض شد

همچنين فيس بوک گفت که اين برنامه افزودني، اطلاعات مربوط به کاربران فيس بوک را که آن را نصب نکرده اند و از مشارکت در پروژه رضايت ندارند را جمع آوري کرده است. فيس بوک مي‌گويد داده‌هاي موجود بر روي اين پلتفرم مي‌تواند اطلاعات جامع تري از آنچه اين برنامه افزودني مي‌تواند جمع آوري کند را ارائه دهد، اما محققان پيشنهاد اين شرکت را رد کردند.

همانطور که وال استريت ژورنال در گزارش سال گذشته خود اشاره کرد، فيس بوک آرشيو داده‌هاي تبليغات را در بستر خود دارد که شامل داده‌هايي درباره هزينه تبليغات، زمان انتشار و مکان افرادي که آن را مشاهده کرده اند مي‌شود. با اين حال، اين شامل اطلاعات موردنظر دانشگاه نيويورک مانند نحوه تعيين اينکه چه کسي تبليغ را مي‌بيند نيست.

فيس بوک اصرار دارد که دسترسي پروژه به پلتفرم خود را غيرفعال کرده است، زيرا آگاهانه شرايط اين وب سايت را نقض کرده است. به گفته فيس بوک، دسترسي تيم به پلتفرم خود را مسدود کرده است تا "توقف استخراج اسناد غير مجاز و محافظت از حريم خصوصي افراد مطابق با برنامه حفظ حريم خصوصي خود" را انجام دهد.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم