نماد آخرین خبر

سامسونگ دیسپلی تولید انبوه صفحه نمایشگر لپ‌تاپ را آغاز کرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سامسونگ دیسپلی تولید انبوه صفحه نمایشگر لپ‌تاپ را آغاز کرد

باشگاه خبرنگاران/ شرکت سامسونگ ديسپلي به تازگي از توليد انبوه صفحه نمايشگر OLED نود هرتز براي لپ‌تاپ جديد ايسوس خبر داد.

معاون شرکت ايسوس گفت: "تقاضا براي لپ‌تاپ به طور مداوم در حال افزايش است، زيرا کار در خانه و آموزش از راه دور به يک هنجار جديد تبديل شده است".

او ادامه داد: "نمايشگر‌هاي OLED مي‌توانند نياز‌هاي مختلف مصرف کنندگان را برآورده کرده و  در مدرسه، جلسات مجازي، پخش ويدئو، بازي و موارد ديگر استفاده کنند."

سامسونگ Display در بيانيه‌اي اظهار کرد: "صفحه نمايشگرOLED نود هرتزي گزينه‌هاي بيشتري را براي کاربراني که به دنبال لذت بردن از محتويات با کارايي بالا در لپ‌تاپ‌هاي خود هستند ارائه مي‌دهد.

زمان عرضه لپ‌تاپ ايسوس چه زماني است؟

سامسونگ ديسپلي ابتدا اعلام کرد که به زودي توليد انبوه صفحه نمايشگر OLED را در ماه ژانويه آغاز مي‌کند، اگرچه ليستي از شرکاي خود مشخص نکرده است. در آن زمان اين شرکت اظهار کرد: "لپ‌تاپ‌هاي جديد مي‌توانند نياز‌هاي مختلف مصرف کننده را براي لپ‌تاپ‌هايي که در کار دورکاري، آموزش آنلاين، پخش ويدئو و بازي استفاده مي‌شود برآورده سازند. "

 لپ تاپ جديد سامسونگ

براساس گزارش‌ها، اين اولين تأييد رسمي Samsung Display براي توليد انبوه  لپ‌تاپ‌هاي جديد بوده است. گفتني است صفحه نمايشگر  OLED در سال‌هاي اخير به استثناي چند مورد در لپ‌تاپ‌هاي بزرگ و رده بالا استفاده شده است. اما پيش بيني مي‌شود، اگر اعلاميه‌هاي اخير شرکت  سامسونگ ديسپلي مورد توجه قرار گيرد، به زودي اين صفحه نمايشگر در نوت بوک‌هاي کوچکتر و مقرون به صرفه بسيار رايج مي‌شود.

شايان ذکر است، در ماه گذشته، توليدکنندگان بزرگ از جمله ايسوس و لنوو تعداد زيادي لپ‌تاپ OLED را در اندازه‌ها و برچسب‌هاي قيمت اعلام کردند که بسياري از آن‌ها داراي گزينه ۹۰ هرتز هستند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم