فارنت/ مشخصا سوني در اين يک کلمه آدرس گيمزکام آلمان و پلياستيشن را ميدهد. اين يعني قرار است خبري غيرمنتظره را در اين رويداد بشنويم. خبري که هر چه باشد، براي طرفداران پلياستيشن خوشايند خواهد بود. با توجه به اطلاعاتي که فعلا در مورد کنفرانس سوني در گيمزکام داريم، حدسهايي ميشود زد. مثلا اين تيزر ميتواند مربوط به نمايش بازي فراموششدهي استوديوي Ready at Dawn باشد که Until Dawn نام دارد. اين بازي ترسناک مدتهاست که رونمايي شده اما هنوز نمايش نيافته است. ديگر حدس ما ميتواند پيرامون خبر جديد کپکام مبني بر عرضهي دوباره سازي رزيدنت اويل بگردد. که حقيقتا هر دو مورد با سبک و سياق تيزر جور در ميآيد.
البته فراموش نشود که آخرين باري که سوني دست به انتشار چنين تيزر مرموزي زده بود، شاهد رونمايي از بازي «آخرين ما» بوديم. اين يعني ميتوانيم انتظار يک عنوان کاملا جديد که اصلا از آن خبر نداريم را هم بکشيم.
به هر حال، سوني فعلا سکوت اختيار کرده و طرفداران را با اين کار بيش از پيش مشتاق خبر جديدش نموده است. کاري که از ما بر ميآيد صبر و گمانه زني تا شروع نمايشگاه در تاريخ 13 آگوست است. کمتر از يک هفتهي ديگر. با ما همراه باشيد.
تيزر سورپرايز پلياستيشن