نماد آخرین خبر

ارتش صهیونیستی: عملیات نظامی در رفح چند هفته دیگر طول خواهد کشید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ارتش صهیونیستی: عملیات نظامی در رفح چند هفته دیگر طول خواهد کشید

ایسنا/ ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح برای چند هفته دیگر ادامه خواهد داشت.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز-شنبه- اعلام کرد: با توجه به اینکه ارتش روز گذشته سیطره خود بر محور فیلادلفیا را تکمیل کرد و نیروهایمان به سواحل شهر رسیدند، عملیات نظامی در رفح برای چندین هفته دیگر ادامه خواهد داشت.

گروه‌های مقاومت فلسطین در دویست و چهل و ششمین روز نبرد همچنان به حملات به مواضع و محل استقرار نظامیان اشغالگر در غزه ادامه می‌دهند. این در حالی است که رسانه‌های عبری زبان مدعی شدند تانک‌های ارتش اشغالگر به غرب شهر رفح پیشروی کرده‌اند.

اخیرا شبکه الاقصی فلسطین گزارش داد که درگیری‌های شدیدی بین مقاومت و نیروهای رژیم صهیونیستی در اطراف مسجد العطار و تالار معراج در غرب رفح در جنوب نوار غزه در جریان است.

این درگیری‌ها در حالی رخ می‌دهد که نیروهای اشغالگر در تلاش هستند به سمت ساحل رفح نفوذ کنند.

در این راستا، رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند توپخانه اشغالگران غرب شهر رفح را هدف قرار داد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت در این باره مدعی شد: تانک‌های اسرائیلی از غرب شهر رفح پیشروی کردند و به دریا رسیده‌اند و اکنون ارتش به طور کامل بر محور فیلادلفیا مسلط شده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره