نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

منبع
شفقنا
بروزرسانی
بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

شفقنا/ بیل گیتس، بنیانگذار  مایکروسافت و یکی از بزرگترین ثروتمندان جهان، روز پنجشنبه متعهد شد که تقریباً تمام ثروت شخصی خود را طی دو دهه آینده ببخشد. او گفت که فقیرترین مردم جهان از طریق بنیاد خیریه او حدود ۲۰۰ میلیارد دلار دریافت خواهند کرد.


به گزارش الجزیره، بیل گیتس هشدار داد که کاهش کمک‌های جهانی منجر به مرگ میلیون‌ها نفر از فقیرترین مردم در چهار تا شش سال آینده خواهد شد.
این اظهارات  در حالی بیان می‌شود که دولت‌های سراسر جهان در حال کاهش کمک‌های بین‌المللی هستند.
این غول فناوری گفت که از کاهش ناگهانی کمک‌های دولت‌ها در سال جاری شگفت‌زده شده است.
اما او انتظار دارد که دولت‌ها ظرف ۲۰ سال آینده دوباره به تمرکز بر بقای کودکان بازگردند.
گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، گفت که برنامه‌های توزیع ثروت خود را تسریع خواهد کرد و بنیاد گیتس را تا ۳۱ دسامبر ۲۰۴۵ تعطیل خواهد کرد.
او در پستی در وب‌سایت خود نوشت: «وقتی بمیرم، مردم چیزهای زیادی در مورد من خواهند گفت، اما من مصمم هستم  این عبارت که: « او ثروتمند از دنیا رفت» یکی از آنها نباشد.
او افزود: «مشکلات فوری زیادی وجود دارد که باید حل شوند و من نمی‌توانم منابعی را که می‌توانند برای کمک به مردم استفاده شوند، دریغ کنم.»
گیتس در انتقاد ضمنی از کاهش کمک‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفت که می‌خواهد به توقف مرگ و میر نوزادان، کودکان و مادران ناشی از علل قابل پیشگیری، ریشه‌کن کردن بیماری‌هایی مانند فلج اطفال، مالاریا و سرخک و کاهش فقر کمک کند.
وی با اشاره به کاهش کمک‌های مالی کشورهای بزرگ اهداکننده، از جمله بریتانیا و فرانسه، ادامه داد: «مشخص نیست که آیا ثروتمندترین کشورهای جهان همچنان به حمایت از فقیرترین مردم ادامه خواهند داد یا خیر.»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد
00:00
00:00
بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد
1 / 1
بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره