نماد آخرین خبر

آزادی با طعم تبعید؛ قصه 150 آزاده فلسطینی که به خانه بازنگشتند

منبع
تسنيم
بروزرسانی

تسنیم/ 250 اسیر فلسطینی ساکن کرانه باختری در حالی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند که با مرور خاطرات روزهای زجرآور اسارت نمی‌توانند نگرانی خود را نسبت به سرنوشت 9500 اسیر دیگر فلسطینی دربند اسرائیل از مقابل چشمان منتظر خانواده‌های آنها پنهان سازند.


به گزارش «لما ابوحلو»، خبرنگار تسنیم در کرانه باختری، همزمان با آزادی هزاران نفر از اسرای آزاده فلسطینی در نوار غزه، در میان تکبیر، هلهله و چشمان اشکبار مادران و خواهران اسرای فلسطینی کرانه باختری، تن‌های خسته اسرای آزاده فلسطینی روز دوشنبه 13 اکتبر در چهارچوب توافق جدید تبادل اسرای اسرائیلی و فلسطینی تقریبا اندکی پس از فرارسیدن دومین سالگرد آغاز  جنگ ویرانگر غزه از بند زندان ها و بازداشتگاه های رژیم صهیونیستی آزاد شد.

همه اسرای آزاده فلسطینی پس از تحمل سالها حبس و شکنجه شاهد بودند که وطنشان حتی پس از آزادی شان همچنان مشغول مقاومت در برابر اشغالگری است و مادرانشان هنوز بر عهد خود در دفاع از آرمان فلسطین و قدس اشغالی استوارند.
تحویل اسرای فلسطینی در کرانه باختری و مرکز فرهنگی رام‌الله همزمان با تکرار سرکوب و آزار و اذیت ساکنان و روزنامه‌نگاران در هر مرحله از عملیات تبادل اسرا انجام می‌شود، توافق تبادل اسرایی که این بار شامل 250 اسیر فلسطینی اهل کرانه باختری بود که از میان آنها 154 نفر به خارج از سرزمین‌های اشغالی تبعید شده‌اند و 96 نفر از تبعید در امان ماندند. در این بین 8 اسیر اهل کرانه به غزه و تنها 88 نفر به آغوش خانواده‌های چشم انتظارشان در کرانه باختری و قدس بازگشتند.
«محمد سامر خطیب» آزاده فلسطینی که از استقبال باشکوه مردمی در میان تدابیر ویژه امنیتی تحمیلی صیهونیست‌ها غافلگیر شده، می‌گوید: امروز بسیار خوشحالم. نمی‌دانم به مردم چه بگویم؟ آنچه می‌توانم به آنها بگویم تقدیم این بوسه ها نثار آنهاست، از همه شما ملت قوی و بزرگ سپاسگزارم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره