نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

آمریکا حضور نظامی در اروپای شرقی را کاهش می‌دهد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آمریکا حضور نظامی در اروپای شرقی را کاهش می‌دهد

ایسنا/ وزارت دفاع رومانی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد این کشور به همراه دیگر متحدان ناتو متوجه شدند که آمریکا به دنبال کم کردن از تعداد سربازانش مستقر در جبهه شرقی اروپا از جمله پایگاه هوایی در رومانی است.

پیش از این، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به متحدان اروپایی خود گفته بود که با توجه به تمرکز بیشتر ایالات متحده بر مرزهای خود و منطقه هند و اقیانوس آرام، اروپایی‌ها باید مسئولیت بیشتری در قبال امنیت خودشان بر عهده بگیرند.
خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت دفاع رومانی اعلام کرد: «تصمیم آمریکا برای توقف جابجایی نیروهایش در اروپا در بسیاری از کشورهای عضو ناتو دیده می‌شود.»
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، با توجه به تغییرات در اولویت‌های واشنگتن، این تصمیم قابل پیش‌بینی بود، اما تقریبا ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی همچنان در رومانی مستقر خواهند بود.
وزارت دفاع رومانی همچنین اعلام کرد: «این تصمیم همچنین با در نظر گرفتن این نکته گرفته شده است که ناتو حضور و فعالیت خود را در جبهه شرقی تثبیت کرده است که ایالات متحده را قادر می‌سازد تا وضعیت نظامی خود را در منطقه تنظیم کند.»

این وزارتخانه مشخص نکرد که چه تعداد از نیروهای آمریکایی خارج خواهند شد.
با وجود نگرانی‌ها در جناح شرقی ناتو در مورد کاهش احتمالی حضور ایالات متحده در منطقه آن هم با وجود تداوم جنگ اوکراین، ترامپ در ماه سپتامبر گفت که واشنگتن می‌تواند حضور نیروهای خود را در لهستان افزایش دهد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره