نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

شناسایی و انهدام باند داعش در حلب سوریه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
شناسایی و انهدام باند داعش در حلب سوریه

ایسنا/وزارت کشور سوریه مدعی انهدام یک گروهک تروریستی وابسته به داعش در منطقه «عفرین» واقع در شمال غربی استان حلب شد.
 سرهنگ «محمد عبد الغنی»، فرمانده امنیت داخلی استان حلب، شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که این عملیات دقیق توسط واحدهای امنیتی و با همکاری سازمان اطلاعات عمومی انجام شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، سرهنگ عبد الغنی خاطرنشان کرد: «واحدهای تخصصی موفق به انهدام این گروهک تروریستی و دستگیری تعدادی از اعضای آن در منطقه «عفرین» واقع در شمال غربی استان حلب شدند که در فعالیت‌های خصمانه‌ای با هدف برهم زدن امنیت و ثبات منطقه دست داشتند.»

وی  در ادامه افزود که در جریان این عملیات، مقادیر قابل توجهی از انواع سلاح‌ها و مهمات، از جمله مواد منفجره، دستگاه‌های انفجاری، تجهیزات ساخت بمب و مواد اولیه ساخت مواد منفجره کشف و ضبط شده است.


فرمانده امنیت داخلی استان حلب تأکید کرد که این عملیات در چارچوب تلاش‌های مداوم امنیتی برای مبارزه با تروریسم و حفاظت از شهروندان انجام شده است.

وی همچنین می‌گوید که نیروهای امنیتی سوریه با قاطعیت به انجام وظایف خود ادامه خواهند داد تا زمانی که همه گروهک‌های تروریستی نابود شده و امنیت و ثبات در استان حلب و سراسر کشور برقرار گردد.

گروه تروریستی داعش در گذشته کنترل حدود ۴۰ درصد از خاک عراق و یک‌سوم از سرزمین‌های سوریه را در اختیار داشت. در سال ۲۰۱۴، ائتلافی نظامی به رهبری ایالات متحده کمپین خود را علیه این گروهک آغاز کرد. اگرچه داعش اکنون از نظر نظامی شکست‌خورده تلقی می‌شود اما فرماندهی مرکزی آمریکا تخمین زده است که هنوز حدود ۲۵۰۰ تروریست داعشی در سوریه و عراق باقی مانده‌اند که گاه‌وبی‌گاه دست به حملات تروریستی می‌زنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره