1. برگزیده
بین الملل

پسر رئیس‌جمهور مجرم برزیل هم به زندان محکوم شد

منبع
فارس
بروزرسانی
پسر رئیس‌جمهور مجرم برزیل هم به زندان محکوم شد

فارس/ دیوان عالی برزیل، ادواردو بولسونارو پسر رئیس‌جمهور سابق و زندانی این کشور ژائیر بولسونارو را به دلیل پیگیری مداخله آمریکا در جریان محاکمه پدرش مجرم شناخت.

در حالی که ژائیر بولسونارو در حال گذراندن حبس ۲۷ ساله در رابطه با کودتای نافرجام در برزیل است، پسرش هم به زندان محکوم شد. دیوان عالی برزیل به صورت غیابی، ادواردو بولسونارو را به دلیل پیگیری مداخله آمریکا در جریان محاکمه پدرش مجرم شناخت و به چهار سال و دو ماه زندان محکوم کرد. پدر او ژائیر بولسونارو به دلیل تلاش برای کودتا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۲ برزیل، به ۲۷ سال زندان محکوم شده و در زندان است. هر پنج قاضی دیوان عالی برزیل که پرونده ادواردو بولسونارو را بررسی می‌کردند، موافق بودند که او با لابی‌گری با دولت آمریکا برای تهدید مقامات برزیلی برای توقف محاکمه پدرش، به طور غیرقانونی مداخله کرده است.
وکلای او این حکم را رد کردند و گفتند که شواهد کافی برای محکومیت ادواردو وجود ندارد. پسر ۴۱ ساله رئیس‌جمهور سابق برزیل که نماینده سابق کنگره این کشور هم بوده، از فوریه ۲۰۲۵ به آمریکا رفته و در ایالت تگزاس زندگی می‌کند. او پیش از این به بی‌بی‌سی گفته بود که از ترس دستگیری در صورت بازگشت به برزیل، در «تبعید» زندگی می‌کند. او این محکومیت را «بی‌اساس و بی‌معنی» خواند و گفت که قضات برزیلی می‌خواهند مانع از نامزدی او در انتخابات شوند. بولسوناروی جوان در واکنش به حکم غیابی دادگاه عالی برزیل مدعی شد که در این پرونده روند قانونی لازم رعایت نشده و هرگز به طور رسمی به او ابلاغ نشده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره