اسلواکی در حال مذاکره برای تامین گاز از روسیه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اسلواکی در حال مذاکره برای تامین گاز از روسیه

ایرنا/ منابع خبری گزارش دادند که شرکت انرژی دولتی اسلواکی (SPP) برای تامین گاز از روسیه در سه ماهه اول سال ۲۰۲۷ در حال مذاکره با شرکت گازپروم اکسپورت این کشور است.

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، این مذاکرات در حالی انجام می‌شود که طبق برنامه اتحادیه اروپا، ممنوعیت کامل واردات گاز مایع (LNG) روسیه از اول ژانویه ۲۰۲۷ اعمال خواهد شد و واردات گاز طبیعی از طریق خط لوله روسیه نیز تا پاییز همان سال به طور کامل متوقف می‌شود.

اسلواکی که پیش از این گاز روسیه را از طریق خط لوله‌‎ای که از خاک اوکراین می‌گذشت دریافت می‌کرد، با توقف این مسیر توسط مقام‌های اوکراینی در اول ژانویه ۲۰۲۵ مواجه شد اما با این حال، از اول فوریه سال ۲۰۲۵، این کشور تا حدی توانست واردات گاز از روسیه را از طریق خط لوله «ترکیش استریم» از سر بگیرد.

شرکت انرژی دولتی اسلواکی تأکید کرد: ما هم اکنون در حال مذاکره در مورد تامین گاز از شرکت گازپروم اکسپورت روسیه در سه ماهه اول سال ۲۰۲۷ هستیم.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، اسلواکی پیش‌تر علیه ممنوعیت واردات گاز از روسیه در دادگاه عدالت اروپا شکایت کرده بود.

به گزارش ایرنا، «رابرت فیکو» نخست وزیر اسلواکی پیش‌تر و همزمان با تشدید بحران جهانی انرژی به دلیل تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، خطاب به اتحادیه اروپا لغو تحریم‌های نفت و گاز روسیه را خواستار شده بود.

نخست وزیر اسلواکی گفت که پایان دادن به تحریم‌ها بر واردات انرژی روسیه به مقابله با بحران انرژی ناشی از جنگ در ایران کمک خواهد کرد.

وی به همین دلیل از اتحادیه اروپا خواست تا تحریم‌های واردات نفت و گاز روسیه را پایان دهد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره