1. برگزیده
بین الملل

ادعای رژیم صهیونیستی: ۶ عضو حزب الله را هدف قرار دادیم

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ادعای رژیم صهیونیستی: ۶ عضو حزب الله را هدف قرار دادیم

ایرنا/ ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که ۶ عضو حزب الله را در جنوب لبنان هدف قرار داده و به شهادت رسانده است.

به گزارش شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۵ عضو حزب‌الله در شهرک زوطر شرقی و پس از نزدیک شدن به نیروهای اسرائیلی هدف قرار گرفتند.

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شده که نیروی هوایی این رژیم، یک عضو حزب‌الله را که به ادعای رژیم تل آویو «تهدیدی برای نیروهای اسرائیلی در ارتفاعات علی‌الطاهر در جنوب لبنان بود» کشته است.

حملات رژیم صهیونیستی به لبنان درحالی صورت می‌گیرد که آتش بس در لبنان، بخشی از یادداشت تفاهم امضا شده میان ایران و آمریکاست، اما رژیم صهیونیستی همچنان به نقض این آتش بس ادامه می دهد.

رژیم اسرائیل از دوم مارس (۱۱ اسفند ۴۰۴)، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرده که علاوه بر کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده اند.

رژیم صهیونیستی مناطقی را در جنوب لبنان اشغال کرده است که برخی از این مناطق برای دهه‌ها و برخی دیگر از زمان جنگ قبلی بین سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ تحت اشغال نیروهای این رژیم بود.

وزارت بهداشت لبنان نیز اعلام کرده که تعداد شهدای تجاوز رژیم اسرائیل به لبنان از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) به چهار هزار و ۲۱۱ تن و تعداد زخمی ها به ۱۲ هزار و ۱۷۳ تن رسیده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله