خشم ونیزی‌ها از نمایش ثروت سفیر آمریکا در قلب شهر تاریخی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
خشم ونیزی‌ها از نمایش ثروت سفیر آمریکا در قلب شهر تاریخی

تسنیم/فعالان مدنی در شهر ونیز ایتالیا اعلام کرده‌اند که قصد دارند به حضور تیلمان فرتیتا، سفیر آمریکا در ایتالیا، در جشنواره سنتی «فستا دل ردنتوره» اعتراض کنند. فرتیتا قرار است با ابرقایق لوکس خود به نام «بوردواک» که ارزش آن حدود ۴۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، در قالب تور «دیپلماسی ساحلی ۲۵۰» و همزمان با جشن ۲۵۰ سالگی استقلال آمریکا وارد ونیز شود.
این ابرقایق لوکس ۱۱۷ متری بر اساس برنامه قرار است ۱۷ جولای در مرکز تاریخی ونیز پهلو بگیرد؛ اقدامی که به گفته معترضان، چشم‌انداز آتش‌بازی معروف این جشنواره را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
معترضان با شعار «ونیز را به ابزار تبدیل نکنید» این اقدام را توهینی به مردم شهر دانسته‌اند. یکی از فعالان مدنی گفت: «در شهری که بسیاری از ساکنان آن با مشکل مسکن و اشتغال ناپایدار روبه‌رو هستند، میلیاردرها تصور می‌کنند می‌توانند هر کاری که بخواهند انجام دهند.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره