اذعان صدراعظم آلمان به جنایتکاری رژیم صهیونیستی در غزه

اذعان صدراعظم آلمان به جنایتکاری رژیم صهیونیستی در غزهاذعان صدراعظم آلمان به جنایتکاری رژیم صهیونیستی در غزه
5
1
27.2K
1405/06/10 - 10:40
1.3K
1405/06/10 - 10:40

ایسنا/صدراعظم آلمان در اظهاراتی به جنایتکارانه بودن عملیات‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه اذعان کرده و گفت از نظر برلین برخی از جنایات این رژیم تحت بهانه «دفاع از خود» قابل توجیه نیستند.

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، روز دوشنبه در گفت‌وگو با شبکه اول تلویزیون سراسری آلمان (ARD) در پاسخ به این پرسش که آیا تمامی عملیات‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه طی ماه‌ها و سال‌های اخیر در چارچوب بهانه ادعایی «دفاع از خود» قابل توجیه هستند پاسخ منفی داد.

مرتس که کشورش همچون دیگر متحدان غربی حامی رژیم صهیونیستی است در ادامه این گفت‌وگو موضع برلین را شامل انتقادات جدی از برخی سیاست‌های این رژیم در اراضی اشغالی دانست.

وی همچنین به طرح شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی موسوم به «ای۱»( E۱) اشاره کرد؛ طرحی که هدف آن جداسازی قدس شرقی از کرانه باختری و قطع ارتباط جغرافیایی میان آنها عنوان شده است. صدراعظم آلمان با لحنی انتقادی درباره این پروژه گفت: «آنچه در آنجا در حال وقوع است، ناقض قوانین بین‌المللی است و ما این مساله را به‌صورت کاملاً شفاف و علنی اعلام می‌کنیم.»

مرتس عنوان کرد که آلمان در قبال سیاست‌های شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی، به‌ویژه طرح‌هایی که آینده تشکیل کشور مستقل فلسطینی را تهدید می‌کند، موضع انتقادی خود را حفظ می‌کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده