آکسیوس: ترامپ حملات به انصارالله در یمن را عقب انداخت

آکسیوس: ترامپ حملات به انصارالله در یمن را عقب انداختآکسیوس: ترامپ حملات به انصارالله در یمن را عقب انداخت
9
2
21.2K
1405/06/30 - 17:41
3.4K
1405/06/30 - 17:41

کاخ رسانه/ آکسیوس مدعی شد: ترامپ در آخر هفته گزینهٔ دستور حمله به حوثی‌ها در یمن را بررسی کرد، اما در نهایت تصمیم گرفت فعلاً از آن خودداری کند.

رسانه غربی آکسیوس در کزارشی مدعی شد ترامپ از یک سو می‌خواست به دوست و متحدش، محمد بن سلمان، کمک کند و از سوی دیگر می‌خواست در یک جبهه جدید در خاورمیانه درگیر نشود.

ده روز پیش، بن سلمان (MBS) دو بار در همان روز با ترامپ تماس گرفت و از او خواست تا در حالی که انصارالله به یک گلوگاه حیاتی دریای سرخ نزدیک می‌شد، حملاتی را علیه حوثی‌ها آغاز کند.

ترامپ این درخواست را رد کرد و تنها موافقت کرد که به سعودی‌ها در زمینه اطلاعات و داده‌های هدف‌گیری کمک کند.

دیپلمات‌های آمریکایی با مقامات حوثی دیدار کردند و اطمینان گرفتند که این گروه قصد بستن تنگه باب‌المندب را ندارد.

اما اواخر هفته گذشته، سعودی‌ها که در عقب راندن پیشروی‌های حوثی‌ها دچار مشکل شده بودند، دوباره از ترامپ خواستند که در یمن اقدام نظامی انجام دهد.

 ترامپ در نهایت تصمیم گرفت که از حمله له انصارالله خودداری کند.

الکس پلیتساس، عضو اندیشکده شورای آتلانتیک و مقام پیشین پنتاگون، به اکسیوس گفت: «رئیس‌جمهور نظرش را تغییر داد و نمی‌خواست با حمله، جعبه پاندورا را باز کند، زیرا این کار می‌توانست باعث شود حوثی‌ها باب‌المندب را در معرض خطر قرار دهند و یک گلوگاه دوم ایجاد کنند.»

او افزود که این اقدام «باعث افزایش بیشتر قیمت نفت می‌شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده