افشای جزئیاتی تازه از ارتباط ترامپ با پرونده اپستین

افشای جزئیاتی تازه از ارتباط ترامپ با پرونده اپستین
3
2
27.6K
1405/08/06 - 10:19
2.4K
1405/08/06 - 10:19

صدا و سیما/گزارش تازه دموکرات های کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، بار دیگر نام ترامپ را به پرونده جفری اپستین گره زده است. 
این گزارش، احتمال همکاری ترامپ و پائولو زامپولی را که تا همین اواخر به عنوان یک مقام ارشد دولت ترامپ و دیپلمات، خدمت می‌کرد، با شبکه قاچاق و آزار زنان اپستین مطرح کرده است. 
دموکرات‌ها خواستار تعیین بازپرس ویژه، برای تحقیق درباره روابط ترامپ با اپستِین شده و اعلام کرده‌اند قصد دارند در صورت پیروزی در انتخابات میان دوره ای کنگره، تحقیقات تازه‌ای درباره این پرونده آغاز کنند.

دموکرات‌ها اسناد تجاوز ترامپ به زنان در پرونده اپستین را منتشر کردند
دموکرات‌های کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا گزارشی منتشر کردند که نشان می‌دهد ۵ زن، رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده را به تجاوز و تعرض به خود در حضور قاچاقچی جنسی، جفری اپستین، متهم کرده‌اند.

 گزارش منتشرشده  کمیته قضایی مجلس نمایندگان نشان می‌دهد که علاوه بر زنانی که ترامپ را به تعرض و تجاوز محکوم کرده‌اند، ۶ زن دیگر نیز اعلام کرده‌اند که جفری اپستین به دنبال قاچاق جنسی این زنان برای ترامپ بوده است.
این گزارش نتیجه می‌گیرد که بر اساس شواهد و شهادت‌های موجود، ترامپ و پائولو زامپولی — که تا همین اواخر به عنوان یک مقام ارشد دولت ترامپ و دیپلمات خدمت می‌کرد — ممکن است هم‌دست در توطئه جفری اپستین برای قاچاق و آزار زنان جوان در دهه ۱۹۹۰ بوده باشند.
این گزارش‌ها در حالی منتشر شده که وزارت دادگستری دولت دونالد ترامپ تمام تلاش خود را به کار بسته تا اسناد مربوط به جرایم دونالد ترامپ را مخفی نگه دارد. این وزارتخانه همچنین تحقیقات در زمینه این پرونده را متوقف کرده است.
یکی از زنانی که علیه رئیس‌جمهور آمریکا اعلام جرم کرده، ملکه زیبایی پیشین سوئیس با نام «بئاتریس کویل» بوده است. او به کارکنان کمیته قضایی مجلس نمایندگان اعلام کرده که در سال ۱۹۹۳ مورد تجاوز ترامپ قرار گرفته است و پس از آن هم ترامپ و هم اپستین تلاش کرده‌اند تا با دادن وعده‌هایی مانند ویزای آمریکا و تحصیل در دانشگاه نیویورک، او را وادار به سکوت کنند.
نام فردی دیگر با عنوان «جین» هم در این گزارش به چشم می‌خورد که در سن ۱۴ سالگی، یعنی زیر سن قانونی، از سوی اپستین به ترامپ معرفی شده است.
تمام این شواهد در حالی منتشر شده که رئیس‌جمهور آمریکا دائماً تلاش می‌کند خود را از پرونده اپستین جدا کند و اتهامات وارده را رد می‌کند. او به گفته بسیاری از شاهدان و همچنین عکس‌ها و ویدیوهای موجود، سال‌ها از دوستان بسیار نزدیک اپستین بوده است. ترامپ پیش‌تر هم به خاطر تجاوز به یک خانم و پرداخت حق‌السکوت به او دادگاهی شده بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

ویدیو های برگزیده