قطر حملهٔ ۲ روز قبل به کشتی خود در خلیج فارس را تأیید کرد

قطر حملهٔ ۲ روز قبل به کشتی خود در خلیج فارس را تأیید کردقطر حملهٔ ۲ روز قبل به کشتی خود در خلیج فارس را تأیید کرد
0
0
15K
1405/08/10 - 11:29
1.7K
1405/08/10 - 11:29

فارس/شرکت قطری «نقلات» تأیید کرد که یک کشتی گازبر متعلق به این شرکت حمل و نقل گاز، شامگاه ۳۰ اکتبر در آب‌های خلیج فارس و در فاصله حدود ۷۴ کیلومتری جنوب جزیره لاوان هدف اصابت پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفت که به آتش‌سوزی در آن منجر شد.

شرکت قطری حمل‌ونقل گاز «نقلات» امروز (یکشنبه) اعلام کرد کشتی گازبر «المعیده» (Al Mayeda) این شرکت شامگاه ۳۰ اکتبر هنگام عبور از خلیج فارس هدف حمله اشیای ناشناس قرار گرفته است.
طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، این شرکت در بیانیه‌ای تأیید کرد که کشتی مذکور در جریان عبور از خلیج فارس مورد حمله قرار گرفته، اما هیچ‌یک از اعضای خدمه آن آسیب ندیده‌اند و این حادثه خطری برای محیط زیست ایجاد نکرده است. 
شرکت نقلات همچنین اعلام کرد که در حال بررسی میزان خسارت وارده به کشتی است و تحولات مربوط به این حادثه را زیر نظر دارد.
از سوی دیگر، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) نیز در اطلاعیه‌ای درباره این حادثه اعلام کرد گزارشی از اصابت یک پرتابه ناشناس به سمت چپ یک کشتی در فاصله ۴۰ مایل دریایی جنوب جزیره لاوان ایران دریافت کرده است. 
بر اساس این گزارش، اصابت پرتابه به آتش‌سوزی در کشتی منجر شده و ناخدای آن منبع گزارش حادثه بوده است. UKMTO تأکید کرده که خدمه در سلامت هستند و تاکنون گزارشی از آسیب زیست‌محیطی دریافت نشده است.
این سازمان با اشاره به ادامه بررسی‌های مقامات مسئول، به کشتی‌های عبوری توصیه کرده است با احتیاط تردد کنند و هرگونه فعالیت مشکوک را به این سازمان گزارش دهند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده