المالکی: هیچ سلاحی از مرزهای عراق وارد سوریه نمیشود
بروزرسانی
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته روزنامه فرامنطقهاي القدس العربي، نوري المالکي، نخست وزير عراق در مصاحبه با روزنامهنگاران اعلام کرد: ما ارتش را در مرزهاي خود با سوريه مستقر کرديم تا مانع از ارسال سلاح به اين کشور شويم.
المالکي از کشورهايي که به سوريه سلاح ميفرستند خواست تا به جاي اين کار به دنبال راه حلهاي مثبت بگردند.
وي در ادامه افزود: تمام سلاحهايي که به سوريه فرستاده ميشود، عليه مردم سوري به کار گرفته ميشود و اين مساله به تمام منطقه آسيب ميرساند.
بغداد پيشتر نيز در 21 سپتامبر با اعطاي اجازه به هواپيماي کره شمالي براي عبور از حريم هوايي عراق جهت ورود به سوريه ممانعت کرده بود.
نوري المالکي با تاکيد بر اينکه تنها راه براي حل و فصل ناآراميهاي سوريه راه حل مسالمتآميز است، از تمام گروههاي درگير در سوريه خواست تا پشت ميز مذاکره بنشينند و به دنبال راه حلي مناسب بگردند.