ايسنا/ منابعي در پليس و دادگستري فرانسه اعلام کردند، مقامهاي اين کشور فردي را که با داعش ارتباط داشته و براي انجام حملهاي عليه پرسنل نظامي اين کشور در يکي از بنادر مهم فرانسه طرحريزي کرده بود را بازداشت کردهاند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، اين منابع اعلام کردند اين مرد 25 ساله بعد از آنکه سال گذشته ميلادي دو تلاش نافرجام براي سفر به سوريه داشت تحت نظر آژانسهاي اطلاعاتي فرانسه قرار گرفت و اواخر ماه گذشته ميلادي بازداشت شده و در تاريخ دوم نوامبر با اتهاماتش روبهرو شد.
وزارت کشور فرانسه در بيانيهاي اعلام کرد: اين فرد به دليل به افراط کشيدن شدن و حمايت علني از ايدئولوژي افراطگري تحت نظر قرار گرفته است و تلاش داشته تا مواد و تجهيزات لازم براي اجراي حمله عليه پرسنل نيروي دريايي فرانسه در بندر تولون را به دست آورد.
همچنين اين فرد در زماني که تحت نظر بود بستهاي را از جانب پست دريافت کرده که حاوي يک چاقو و يک نقاب بوده است.
منابع فرانسوي اظهار کردند: اين فرد در جريان بازجويي اعتراف کرده به اينکه با يک فرانسوي مرتبط با داعش در سوريه ارتباط داشته و اين فرد او را تشويق به اجراي عمليات حمله کرده است.
وي در ادامه اعترافاتش اظهار کرد که قصد داشته به ملوانان فرانسوي در بندر مديترانهاي تولون که ميزان 70 درصد از ناوگان فرانسه و 20 هزار پرسنل نظامي و غيرنظامي است، حمله کند.
با اين حال منبعي در پليس فرانسه گفت که اين فرد نقشه دقيقي براي اين کار نداشته است. يک منبع ديگر نيز اظهار کرد: شبهنظامي فرانسوي داعش خودش نيز در فرانسه به دليل تهديد به حمله مجله شاري ابدو در سال 2012 براي مدت چند ماه به زندان افتاده است.