احتمال استقرار موشک روسی درسوریه برای مقابله باپاتریوت
بروزرسانی
العالم/ کارشناس امور راهبردي روس از مطرح شدن احتمال ارسال موشک هاي اسکندر روسيه به سوريه - براي بازگرداندن موازنه قوا در منطقه- خبر داد.
ويچسلاو موتوزوف شنبه درگفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: روسيه نگران اين است که استقرار موشک هاي پاتريوت ناتو در خاک ترکيه و نزديک مرزهاي سوريه موازنه قوا را در منطقه بر هم بزند.
موتوزوف همچنين خاطرنشان کرد: نگراني مسکو از تحولات سياسي و نظامي سوريه عامل نگاه داشتن ناوهاي جنگي روسيه در درياي مديترانه و خودداري از انتقال آن ها به درياي سياه است.
وي تاکيد کرد: روسيه همچنان تلاش مي کند مانع دخالت ناتو در امور داخلي سوريه شود؛ هر چند که ناتو عملا با گسيل گروه هاي مسلح به خاک سوريه – از طريق ترکيه و بدون مجوز شوراي امنيت- در سوريه دخالت مي کند.
اين کارشناس روس افزود: روسيه مانع دستيابي ناتو به مجوز دخالت نظامي در سوريه از طريق شوراي امنيت خواهد شد.