تسنيم/ نماينده ويژه سازمان ملل در امور سوريه، گروههاي تروريستي داعش و جبهه النصره را خطرناک ترين تهديد کننده آتش بس در سوريه دانست و دربارۀ فروپاشي آن به سبب فعاليت ها اين دو گروه هشدار داد.
استفان دي ميستورا در گفتوگو با روزنامه ايتاليايي "ريپابليکا" تاکيد کرد: دو گروه داعش و جبهه النصره که توافق آتش بس آنها را در بر نمي گيرد، خطري هستند که برقراري آتش بس را تهديد مي کنند.
ديمستورا گفت: يکي ديگر از مسائلي که آتش بس را تهديد مي کند، حوادثِ جنبي و سوء تفاهم ها است، بنابراين ضروري است که هرگونه آتشي فوراً خاموش شود.
وي افزود: ادعاي اين که توقف درگيري ها به نفع يکي از طرف هاي درگيري است، درست نيست و نبايد در اين زمينه صحبتي شود.
به گزارش شبکه العالم، نماينده ويژه سازمان ملل همچنين با ردِ منطقِ سوء استفاده ارتش سوريه از توقف درگيري ها تاکيد کرد: چنين منطقي ناسالم به شمار مي رود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد