تدابیر شدید امنیتی در اطراف مقر هیئت وزیران و پارلمان مصر
تسنيم
بروزرسانی
تسنيم/ همزمان با فراخوان جماعت اخوان المسلمين براي برگزاري تظاهرات، منطقه اطراف مقر هيئت وزيران و مجلس الشعب و شورا، از صبح امروز جمعه شاهد حضور گسترده نيروهاي امنيت مرکزي است.
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري تسنيم به نقل از پايگاه اليوم السابع، نيروهاي امنيتي مصر از صبح امروز جمعه در مقابل مقر هيئت وزيران و مجلس الشعب و شورا مستقر شدهاند و در همين راستا بيش از 15 خودروي امنيت مرکزي و 5 خودروي زرهي در مقابل سفارت آمريکا و تعدادي ديگري نيز در خيابان منتهي به مقر هيئت وزيران استقرار يافتند.
از سوي ديگر و در راستاي آمادگي براي برگزاري تظاهرات هواداران جماعت اخوان المسلمين، خودروهاي ارتش در اين منطقه مستقر شدند و در همين رابطه 3 خودوري امنيت مرکزي، يک خودروي نفربر و دو خودروي زرهي ارتش نيز در نزديکي مسجد عمر مکرم به منظور تامين امنيت ميدان التحرير استقرار پيدا کردند.
از سوي ديگر نيروهاي گارد رياست جمهوري صبح امروز ابتداي خيابان الميرغني و تقاطع خيابان صلاح سالم را بسته و چهار خودروي زرهي را در ابتداي اين خيابان و چهار خودروي ديگر را در وسط خيابان مستقر کردند.
نيروهاي امنيت مرکزي همچنين به طور گسترده در اطراف مسجد عمر بن خطاب که مشرف به دروازه شماره 4 کاخ الاتحاديه است، استقرار پيدا کرده و 15 خودروي انتقال سربازان و 6 خودروي زرهي ضد شورش نيز در اين منطقه حضور يافتند.
برخي منابع امنيتي نيز گفتند که فرماندهي کل نيروهاي مسلح براي ناکام گذاشتن طرح اخوان المسلمين جهت نفوذ به ميدان رابعه العدويه آماده شده و تعدادي از يگانهاي زرهي تيپ 9 منطقه مرکزي و ديگر عناصر نيروهاي پياده نظام وابسته به تيپ دوم را به اين ميدان اعزام کرده است تا امنيت مناطق شهر نصر، مصر الجديده و محيط اطراف ميدان رابعه العدويه را تامين کرده و همه خيابانهاي منتهي به آن را ببندند.