در آستانه عملیات ارتش سوریه؛ آشفتگی معارضین از احتمال بروز سناریویی مشابه القصیر در القلمون
تسنيم
بروزرسانی
تسنيم/ به گزارش پايگاه الاخباريه درباره تحولات ميداني سوريه، درباره عمليات ارتش سوريه در مناطق مجاور لبنان جنجال رسانه اي به راه افتاده است.
اين عمليات مانع از تهديد لبنان از سوي معارضين خواهد شد و رسانه هاي وابسته به مخالفان سوري تلاش مي کنند که نگاه جهانيان را همانطور که درباره القصير رخ داد متوجه مقاومت و احتمال مشارکت آن براي حمايت از لبنان ضد اين معارضين کنند.هدف آنها ضربه زدن به وجهه مقاومت است.
ارتش سوريه به دنبال آزادي مناطق مجاور لبنان از دست معارضين است و سعي مي کند مانع از ورود معارضين به اراضي کوهستاني سوريه و هدف قرار دادن لبنان شود به ويژه که اخيرا خودروي بمب گذاري از سوي اين معارضين به منطقه المعموره در ضاحيه جنوبي ارسال شده بود و معارضين به وسيله آن پيام داده بودند که اگر عملياتي عليه گروه هاي مسلح در القلمون انجام شود تبعات آن همين خودروهاي بمب گذاري خواهد بود اما با وجود اين تهديد هاي معارضين ارتش سوريه مصمم به انجام عمليات در اين منطقه و رقم زدن پيروزي ديگر مشابه القصير است.
برخي منابع به الاخباريه اعلام کردند: افراد مسلح در منطقه القلمون دچار تزلزل شده اند و ارتش سوريه مصمم به عمليات در القلمون و ايجاد ديوار و خطوط تماس براي ممانعت از ورود معارضين به داخل لبنان است.
گروه هاي مسلح درحالي آماده مقابله با ارتش سوريه مي شوند که روحيه بالايي ندارند زيرا از آمادگي ارتش سوريه و کميته هاي مردمي آگاه هستند آنها نگران تکرار سناريوي القصير هستند به ويژه که تحت محاصره ارتش در القلمون قرار گرفته اند و ارتش سوريه قصد دارد قبل از برپايي نشست ژنو2 القلمون را آزاد کند تا به شکل قوي وارد نشست بين المللي ژنو2 شود.
الاخباريه نوشت: رسانه هاي وابسته به مخالفان تلاش گسترده اي براي بالا بردن روحيه گروه هاي مسلح به کار بسته اند زيرا نمي خواهند که منطقه القلمون سقوط کند زيرا سقوط القلمون پشت ارتش آزاد سوريه و ديگر گروه هاي مسلح را خواهد شکست زيرا منطقه اي مهم و استراتژيک براي آنها به شمار مي رود.رسانه هاي مي کوشند در آستانه عمليات نظامي گسترده ارتش سوريه روحيه گروه هاي مسلح را بالا ببرند.