بازداشت سرکرده طالبان در قندهار/ 17 نفر در جنوب غرب پاکستان کشته شدند
بروزرسانی
به گزارش مهر به نقل از شينهوا، مقامات افغاني اعلام کردند که در عمليات مشترک نيروهاي افغاني و ناتو در ولايت قندهار در جنوب اين کشور يکي از سرکردگان طالبان بازداشت شد.
فرد بازداشت شده که هنوز هويت وي فاش نشده است، عمليات انتحاري، آدم ربايي و حمله به نيروهاي افغاني و ناتو را در جنوب افغانستان سازماندهي مي کرد.
در جريان اين عمليات همچنين دو نفر از اعضاي طالبان در 450 کيلومتري جنوب شهر کابل بازداشت شدند.
اين رسانه چيني در خبر ديگري نوشت که تلفات نيروهاي ناتو در افغانستان در ماه اکتبر براي دومين ماه متوالي کاهش يافت. اين در حالي است که در پي کشته شدن 52 نظامي در ماه آگوست آمار تلفات نظاميان به طور فزاينده اي افزايش يافته بود.
خبر ديگر اينکه رسانه هاي پاکستاني گزارش داد بعد از ظهر جمعه بر اثر حمله افراد مسلح به يک پمپ بنزين در استان بلوچستان در جنوب غرب اين کشور، دست کم 17 نفر از جمله پنج زن و سه کودک کشته و چندين فرد ديگر زخمي شدند.