آخرين خبر/ به دنبال اعلام ابتلاي نخست وزير انگليس و وزير بهداشت اين کشور به ويروس جديد کرونا، احتمال ابتلاي ملکه اين کشور به خاطر ديدار اخيرش با بوريس جانسون قوت گرفته است. پيش از اين هم تست کروناي وليعهد انگليس مثبت اعلام شد.
به گزارش ايسنا به نقل از اسکاي نيوز، کاخ سلطنتي انگليس امروز جمعه اعلام کرد که آخرين ديدار ملکه اليزابت و بوريس جانسون نخست وزير انگليس که تست کرونايش مثبت اعلام شده مربوط به ۱۱ مارس است و وي تمامي توصيه هاي لازم درباره سلامتياش را رعايت کرده است.
بوريس جانسون امروز جمعه اعلام کرد تست کروناي وي مثبت شده و وي خود را در خانه قرنطينه کرده است اما از راه دور دولت را اداره خواهد کرد.
سخنگوي دفتر نخست وزيري انگليس اعلام کرد که جانسون ۵۵ ساله از دردهاي خفيفي در روز پنجشنبه رنج ميبرد و اين پس از يک روز از حضورش در نشست هفتگي کابينه است.
«مت هنکاک»، وزير بهداشت بريتانيا نيز امروز -جمعه- اعلام کرد که به ويروس «کرونا» مبتلا شده و حال عمومياش خوب است و خود را تحت قرنطينه قرار داده است. پيش از اين نيز کاخ سلطنتي انگليس اعلام کرد، شاهزاده چارلز، وليعهد انگليس به ويروس کرونا (کوويد - ۱۹) مبتلا شده است.
بازار