فارس/ وزير امور خارجه آمريکا در کنفرانس خبري گفت که اين کشور هرگونه حمله به شهروندان اين کشور در کنسولگري و سفارت آمريکا در عراق با بي پاسخ نخواهد گذاشت.
«مايک پامپئو» وزير امور خارجه آمريکا روز سهشنبه گفت که واشنگتن به هرگونه تهديد عليه آمريکاييها پاسخ خواهد داد.
وي که در يک کنفرانس خبري صحبت ميکرد، گفت: «اوايل فوريه گذشته 18 تن کمکهاي پزشکي به ووهان چين ارسال کرديم و واشنگتن 370 ميليون دلار به 64 کشور براي مقابله با ويروس کرونا کمک کرده است.»
وزير امور خارجه آمريکا در ادامه گفت که واشنگتن به ارزيابي تمامي سياستهاي خود از جمله تحريمهاي اعمال شده عليه برخي کشورها ادامه ميدهد.
پامپئو گفت که برخي کشورها همچنان به ساخت سلاح و بمب ميپردازند حال آنکه شهروندان اين کشور از گرسنگي رنج ميبرند.
وي در ادامه اين کنفرانس خبري مدعي شد که تحريمهاي آمريکا شامل کمکهاي پزشکي و دارويي در هر جايي از دنيا نميشود.
وزير خارجه آمريکا در ادامه اتهام زنيهاي خود ادعا کرد که ايران خواستار صلح در منطقه نبوده و از طريق حوثيها در يمن به تهديدات خود عليه عربستان ادامه ميدهد.
وي مدعي شد: «به ايران، ونزوئلا و کرهشمالي پيشنهاد کمک داديم و درک ميکنيم که اين چالشي بشري است و بيش از سران و دولتهاي اين کشورها به دنبال کمک به شهروندان آنها هستيم.»
پامپئو گفت که تلاشهاي براي آرام کردن اوضاع در يمن در حال انجام بوده و اميدوار هستيم که قطعنامههاي شوراي امنيت سازمان ملل درباره اين کشور اجرايي شود.
بازار