مهر/ يک رسانه عرب زبان با اشاره به اينکه اعتراضات در آمريکا دامنه دار خواهد بود، آورده است: هنگامي که ترامپ به زيرزمين کاخ سفيد مي گريزد، مفهموش اين است که اوضاع خطرناک است.
روزنامه رأي اليوم در مطلبي با اشاره به تداوم اعتراضات در آمريکا آورده است: هنگامي که ترامپ به پناهگاه زير کاخ سفيد از بيم معترضان خشمگين ميگريزد اين مفهومش اين است که اوضاع خطرناک است.
اين رسانه مينويسد: در بيشتر پايتختهاي دنيا، حالت شماتت دولت آمريکا به عنوان اولين واکنش به اعتراضات اين کشور که پس از قتل جورج فلويد رخ داد، حاکم است. آمريکا کشوري مداخله جو در سراسر دنياست و بذر فتنه و خشونت را در دنيا پاشيده است تا امنيت و ثبات بسياري از کشورها که آنرا در فهرست دشمنان خود ميداند از بين ببرد.
رأي اليوم آورده است: نفرت از اين دولت نژادپرست از خارج به داخل منتقل شده است و اين بويژه پس از روي کار آمدن دونالد ترامپ است که کاملاً جانب سفيدپوستان را گرفت و به ديگر شهروندان به ويژه آنهايي که اصالتاً آفريقايي هستند يا از آمريکاي جنوبي هستند، اهانت کرده است. زمان آن فرا رسيده است که آمريکاييها مانع اين رئيس جمهور نژادپرست و زورگو شوند.
اين رسانه بيان کرد: نژادپرستي به بيماري مزمني در جامعه آمريکا تبديل شده است.
رأي اليوم با اشاره به ادامه درگيري ميان پليس و معترضان اعلام کرد: اعتراضات به بيش از ۲۰ شهر که مهمترين آنها واشنگتن، لس آنجلس، نيويورک و شيکاگوست، رسيده است و شمار کشته شدگان از ۵ نفر فراتر رفته و زخمي شدگان هزاران نفر هستند و شمار بازداشت شدگان هم بيش از چهار هزار نفر است و بعيد نيست که آمار و ارقام قربانيان کرونا و اعتراضات در روزها و هفتههاي آتي از يکديگر پيشه بگيرند.
اين رسانه آورده است: به نظر ميرسد که اعتراضات کنوني متفاوت از موارد قبلي است و دامنه دار خواهد بود؛ زيرا صبر شهروندان سياهپوست به سر آمده است و نه تنها از نژادپرستي ترامپ بلکه از شکست وي در نجات اقتصاد آمريکا و نيز شکست وي در مقابله با کرونا، به خشم آمده اند.
رأي اليوم نوشت: ترامپي که مانند موش به پناهگاه زير کاخ سفيد از بيم حمله معترضاني فرار کرد، طرفهاي خارجي و جنبش آنتيفا ضد فاشيستي را در وراي اعتراضات معرفي کرد. در همين حال سوزان رايس مشاور امنيت ملي سابق و رنگين پست در اتهام وارد کردن به روسيه و اينکه روسيه در وراي اعتراضات و بي ثباتي آمريکا است، ترديد نکرد و اين تلاش مايوسانه اي براي فرار از واقعيت و سرزنش طرفهاي خارجي است.
بازار