گفتوگوی پمپئو و نخستوزیر لبنان درباره انفجار بیروت

فارس/ وزير خارجه آمريکا در تماس تلفني با نخستوزير لبنان درباره تحولات اين کشور به ويژه انفجار بندر بيروت گفتوگو کرد.
«مايک پامپئو»، وزير امور خارجه آمريکا تلفني با «حسان دياب»، نخستوزير لبنان در باره حادثه انفجار بندر بيروت گفتوگو کرد.
به گزارش الميادين لبنان، پامپئو امروز چهارشنبه طي اين تماس، از آمادگي کشورش براي «کمک فوري» به دولت لبنان خبر داد و مدعي شد که واشنگتن در کنار بيروت است.
نخستوزير لبنان نيز در گفتوگو با وزير خارجه آمريکا، از آغاز تحقيقات براي علت حادثه انفجار بندر بيروت خبر داد و تأکيد کرد که مسئولان اين حادثه، محاکمه خواهند شد.
ديروز آتشسوزي در يکي از انبارهاي بندر بيروت باعث انفجار مواد «آلومينيم نيترات» انبار شده در بندر مذکور شد. در اين حادثه بندر بيروت خسارات جدي ديده و بيش از ۱۰۰ نفر کشته و هزاران نفر نيز مجروح يا مفقود شدهاند.