فارس/ وزارت‌خارجه امارات در بيانيه تصريح کرد که اين کشور پس از عادي‌سازي روابط با تل‌آويو در انتظار همکاري امنيتي استوارتري با تل‌آويو و واشنگتن است.


به گزارش وبگاه روزنامه فرامنطقه‌اي «القدس العربي»، وزارت خارجه امارات با بيان اينکه در انتظار همکاري استوارتري با تل‌آويو است، گفت:‌ «با امضاي توافق جديد و ضمانت‌هاي بيشتري که ارائه مي‌شود، انتظار همکاري امنيتي استواتري ميان سه کشور (امارات، رژيم صهيونيستي و آمريکا) از جمله در زمينه پدافند هوايي و سامانه‌هاي هوايي مي‌رود».

در ادامه اين بيانيه آمده است: «از بيش از پانزده سال پيش، از نوع پيشرفته‌تر جنگنده‌هاي اف-۱۶ ساخت آمريکا استفاده مي‌کرديم. ما به به‌روزرساني و بهبود توانمندي‌هاي دفاع هوايي خود در مقابله با تهديدات جديد و رقباي پيشرفته‌تر ادامه خواهيم داد».

طبق گزارش القدس العربي وزارت‌خارجه امارات تصريح کرد: «جنگنده‌هاي اف-۳۵ به مدت بيش از شش سال بخشي از اين طرح‌ها بوده است».

اين بيانيه پس از آن صادر شده است که امارات و رژيم صهيونيستي، پنجشنبه هفته گذشته، طي بيانيه‌اي مشترک با آمريکا اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور آمريکا، تصميم به عادي‌سازي روابط بين خود گرفته‌اند و به زودي اين توافق در کاخ سفيد به امضاي «بنيامين نتانياهو»، نخست‌وزير رژيم اسرائيل و «محمد بن زايد آل نهيان»، ولي‌عهد ابوظبي خواهد رسيد.

پس از اعلام عادي‌سازي روابط ميان دو طرف، روزنامه صهيونيستي «يديعوت آحارانوت» در گزارشي خبر داد که توافق ميان ابوظبي و تل‌آويو شامل بندي سري درباره فروش جنگنده‌هاي اف-۳۵ به امارات است؛ اما بعد از انتشار اين گزارش، مقامات صهيونيست از جمله نتانياهو اين خبر را تکذيب کردند. با اين حال، برخي منابع خبري گزارش دادند که واشنگتن در تلاش است تا فروش جنگنده‌هاي اف-۳۵ را در توافق ميان تل‌آويو و ابوظبي بگنجاند که اين مسئله با مخالفت شديد مقامات امنيتي رژيم صهيونيستي را در پي داشته است.

روزنامه صهيونيستي «معاريو» نيز، پيشتر، به نقل از نهاد امنيتي رژيم صهيونيستي گزارش داه بود که اين نهاد، هنوز اطلاعي ندارد که آيا آمريکا در مقابل سازش، پيشنهادي در ارتباط با فروش جنگنده‌ها به امارات داده است يا خير.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar