باشگاه خبرنگاران/ مشاور امنيت ملي در دولت باراک اوباما مدعي شد روسيه در انتخابات رياست‌جمهوري آتي ايالات متحده دخالت خواهد کرد.
 

به گزارش هيل، سوزان رايس، مشاور امنيت ملي در دولت باراک اوباما، رئيس‌جمهور پيشين آمريکا در مصاحبه‌اي مجازي با روزنامه واشنگتن‌پست مدعي شد کهمن صد در صد متقاعد شده‌ام که روسيه بيشتر کار‌هايي که در انتخابات ۲۰۱۶ انجام داد و حتي بيشتر از آن را در انتخابات فعلي هم انجام خواهد داد.

رايس با اشاره به ادعاي اخير دفتر مديريت اطلاعات ملي آمريکا درباره دخالت ادعايي چين، روسيه و ايران در انتخابات آمريکا اين کشور، مدعي شد تلاش روسيه براي دخالت در انتخابات آمريکا در مقياسي کاملاً متفاوت نسبت به تلاش‌هاي ايران و چين انجام مي‌شود.


مشاور امنيت ملي دولت اوباما همچنين مدعي شد که آمريکا نه تنها بايد درباره انتشار اطلاعات غلط توسط روسيه در رسانه‌هاي اجتماعي نگران باشد که بايد در مورد تلاش‌هاي دوباره و احتمالي اين کشور در نفوذ به سيستم راي‌گيري نگران باشد.

سوزان رايس گفت: اين کار، خيلي سخت است و خوشبختانه در سال‌هايي که دخالت در آن صورت گرفت، حتي گام‌هايي براي مقاوم‌سازي سيستم [انتخاباتي] ما برداشته شده است و من بر اين باورم که روسيه دست از تلاش برنمي‌دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar