سخنگوی ارتش یمن: بزرگترین لانه تروریست های وابسته به دشمن را هدف گرفتیم
ايسنا/ سخنگوي نيروهاي مسلح يمن با انتشار فيلمي از جزئيات بزرگترين عمليات ارتش در استان البيضاء خبر داد که به کشته و زخمي شدن و اسارت ۲۵۰ تن از نيروهاي ائتلاف متجاوز عربي منجر شد.
به نقل از الميادين، يحيي سريع، سخنگوي نيروهاي مسلح يمن جمعه در يک کنفرانس مطبوعاتي با انتشار ويدئويي از يک عمليات نظامي ويژه در مناطق قيفه و مناطق مجاور استان البيضاء خبر داد.
وي تاکيد کرد که اين عمليات بزرگترين لانه عناصر تکفيري سازمان اطلاعات کشورهاي دشمن را هدف گرفت.
سريع همچنين تاکيد کرد نيروهاي مسلح يمن اسنادي دارند که نشان ميدهد عناصر القاعده و داعش در صفوف دشمن سعودي مي جنگند.
وي در اين کنفرانس گفت در مرحله اجراي عمليات هواپيماهاي دشمن ده ها حمله هوايي را براي ممانعت از پيشروي نيروهاي ارتش يمن انجام دادند اما اين عمليات به آزادي مساحتي حدود ۱۰۰۰ کيلومتر مربع از مناطق تحت کنترل القاعده و داعش منجر گشت.
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن همچنين به کشته، زخمي و اسير شدن ۲۵۰ نيروهاي دشمن از تابعيت هاي عربي و غير عربي اشاره و تاکيد کرد در ميان کشته ها رهبراني بودند که در برنامه ريزي براي عمليات در يمن و کشورهاي عربي و غير عربي مشارکت داشتند.
سريع در ادامه گفت که مناطق آزاد شده شامل بزرگترين پايگاه داعش و القاعده در سطح شبه جزير ه عرب بود و نيروهاي اين دو گروه تروريستي در اين مناطق در کنار نيروهاي خارجي از جمله عربستاني ها و غربي ها فعاليت داشتند.
وي گفت مناطق آزاد شده کانون عمليات هاي داعش و القاعده عليه مناطق مسکوني و نيروهاي امنيتي بود.
اين مقام ارشد يمني خاطر نشان کرد: به اسنادي دست يافتيم که هماهنگي ميان داعش و القاعده و ديگر عناصر در کشورهاي عربي و خارجي را نشان مي دهد. عمليات البيضاء حجم ارتباط فعلي ميان اين گروه هاي تروريستي و نيروهاي دشمن در يمن را نشان داد.