مهر/ رئيس‌جمهور روسيه مي‌گويد نيروهاي پليس اين کشور آماده کمک به بلاروس هستند حال آنکه فعلاً ضرورتي براي انجام اين کار وجود ندارد.

به گزارش اينترفکس، ولاديمير پوتين رئيس‌جمهور روسيه مي‌گويد نيروهاي روسي مهياي حمايت از «الکساندر لوکاشنکو» رئيس‌جمهور بلاروس هستند حال آنکه ناآرامي‌ها در اين کشور هنوز به حدي نرسيده که لزومي به انجام اين کار باشد و اوضاع به سمت عادي شدن پيش مي‌رود.

پوتين در ادامه اظهارات خود افزود: قطعاً برخي الزامات در قبال بلاروس داريم و سوال لوکاشنکو اين بود که آيا روسيه کمک‌هاي لازم را ارائه مي‌کند. من هم در پاسخ گفتم که روسيه به همه تعهداتش عمل مي‌کند. او از من خواست يک نيروي ذخيره پليس تدارک ببنيم حال آنکه توافق کرديم ماداميکه اوضاع از کنترل خارج نشده به آنها متوسل نشويم.

بلاروس در اعتراض به پنجمين دور متوالي از رياست‌جمهوري لوکاشنکو درگير اعتراضات خياباني است حال آنکه به نظر مي‌رسد اتحاديه اروپا و آمريکا قصد دارند از اين ناآرامي‌ها به عنوان فرصتي براي کمک به اپوزيسيون غربگرا استفاده کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar