فارس/ رئيس‌جمهور آمريکا طي سخنراني پذيرش رسمي نامزدي حزب جمهوري‌خواه در انتخابات پيش‌رو، گفت نامزد حزب دموکرات نه تنها ناجي آمريکا نيست بلکه آن را ويران خواهد کرد.

 «دونالد ترامپ» رئيس‌جمهور آمريکا صبح امروز (جمعه به وقت تهران) با حضور در مراسم روز پاياني کنوانسيون حزب جمهوري‌خواه، رسماََ نامزدي اين حزب براي انتخابات رياست‌جمهوري ماه نوامبر را پذيرفت.

به نوشته رسانه‌هاي آمريکايي، ترامپ طي سخنراني يک ساعت و نيمه در اين مراسم، از دستاويزهاي متعددي براي جمع کردن رأي استفاده کرد، از مبارزه با ويروس «کوويد۱۹» گرفته تا اعزام اولين فضانورد به سياره مريخ!

اين رسانه‌ها اما نوشتند ترامپ در حالي از مبارزه با ويروس کرونا صحبت کرد و چين را به دليل شيوع اين بيماري به باد انتقاد گرفت که اکثريت ۱۵۰۰ حضار شرکت‌کننده در اين مراسم که به فاصله بسيار کمي از يکديگر ايستاده بودند، از ماسک تنفسي استفاده نمي‌کردند.

وي همچنين در ادامه تلاش‌ها براي تخريب «جو بايدن» رقيب انتخاباتي خود از حزب دموکرات، با بيان اينکه اين ماراتن رياست‌جمهوري مهمترين انتخابات در تاريخ آمريکاست، گفت مردم بايد بين نجات دادن رؤياي آمريکايي (دولت خودش) و تسليم شدن در برابر جريان راديکال که افسار آشوب‌طلبان، طغيان‌گران و مجرمان خشن را باز مي‌گذارد، يکي را انتخاب کنند.

رئيس‌جمهور آمريکا در حمله به حزب دموکرات اظهار داشت: «آنها ملت شروري (آمريکايي‌ها) را مي‌بينند که بايد به خاطر گناهانش مجازات شود. جو بايدن ناجي آمريکا نيست و اگر فرصتش را به دست بياورد ويرانگر عظمت آمريکا خواهد بود».

ترامپ با ادعاي اينکه به دليل ديوارهايي که در مرز با مکزيک کشيده، اکنون مرزهاي آمريکا امن‌تر از گذشته است، افزود: «ديوار به زودي کامل خواهد شد و بيشتر از چيزي که انتظار داشتيم مفيد است».

وي در ادامه خودستايي‌ها و تعريف و تمجيد از اقدامات دولتش، گفت: «خيلي متواضعانه مي‌گويم، من بيش از هر رئيس‌جمهور ديگري از زمان آبراهام لينکن، براي جامعه آفريقايي-آمريکايي کار کرده‌ام، همينطور در عرض ۳ سال، بيش از چيزي که جو بايدن در ۴۷ سال خدمت خود انجام داده است».

رئيس‌جمهور آمريکا با بيان اينکه بايدن تمام دوران خدمت خود را در طرف اشتباه تاريخ گذرانده، افزود: «چين از بايدن حمايت مي‌کند و عامدانه مي‌خواهد که او در انتخابات پيروز شود. اما اگر بايدن پيروز شود، چين کشور ما را تصاحب مي‌کند»

ترامپ با اتهام‌زني دوباره به چين به دليل شيوع ويروس کرونا، گفت: «چين اجازه داد اين ويروس به [کشورهاي] خارج بيايد... برنامه بايدن اما راهکاري براي اين ويروس نيست، ‌بلکه تسليم شدن در برابر آن است».

وي مدعي شد که تا پايان سال جاري ميلادي (۲۰۲۰) واکسن ويروس کرونا در دولتش توليد خواهد شد و ادامه داد: «برنامه جو بايدن ساخت چين است اما برنامه من ساخت آمريکاست... آنها (دولت بايدن) مناطق حومه شهر را تخريب خواهند کرد و سلاح‌هاي شما را توقيف مي‌کنند. بايدن اسب ترواي سوسياليسم است».

رئيس‌جمهور آمريکا در ادامه ادعاهاي تکراري خود، مجدداََ مدعي شد که اين ايالات متحده و دولت وي بود که «خلاف تروريستي داعش را به صورت ۱۰۰ درصد نابود کرد».

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar