تظاهرات ضد نتانیاهو با وجود قرنطینه سراسری در قدس اشغالی

فارس/ هزاران نفر شنبه شب با وجود قرنطينه سراسري در سرزمينهاي اشغالي، در قدس اشغالي عليه نتانياهو تظاهرات برگزار کردند.
به گزارش تايمز اسرائيل، اين تظاهرات در حالي برگزار ميشود که از روز جمعه و به دليل شيوع ويروس کرونا در سرزمينهاي اشغالي قرنطينه سراسري اعلام شده است.
اعتراضات عليه نخست وزير رژيم صهيونيستي از اوايل سال جاري ميلادي آغاز شده اما طي دو ماه گذشته و در پي مطرح شدن اتهامات فساد عليه نتانياهو تشديد شده است.
از سوي ديگر، تظاهرات کنندگان به شدت به نحوه مديريت کابينه نتانياهو در مقابله با ويروس کرونا اعتراض دارند.
تظاهرات هفته جاري در حالي برگزار ميشود که رژيم صهيونيستي براي بار دوم از آغاز همهگيري کرونا قرنطينه سراسري اعمال کرده است. ساکنان فلسطين اشغالي که در اين ايام که معمولاً دورهميهاي زيادي برگزار ميکنند، امسال به دليل اعمل قرنطينه سه هفتهاي بايد از يک کيلومتري خانههاي خود دورتر نروند. طبق مقررات جديد همچنين در ارتباط با تجمع افراد در کنيسهها هم محدوديت اعمال شده است.