نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

درخواست امیر قطر از جامعه جهانی

منبع
فارس
بروزرسانی
درخواست امیر قطر از جامعه جهانی

فارس/ امير قطر طي سخنراني خود در نشست مجازي مجمع عمومي سازمان ملل، خواستار پايان دادن به اشغالگري در فلسطين و تشکيل کشوري به اين نام به پايتختي قدس شرقي شد.

«شيخ تميم بن حمد آل ثاني»، شامگاه سه‌شنبه امير قطر خواستار لغو محاصره عليه کشورش و منطقه نوار غزه فلسطين شد.
او که در نشست مجمع عمومي سازمان ملل به صورت ويديو کنفرانس سخنراني مي‌کرد گفت که «صلح عادلانه» جز با التزام به طرح ابتکار عمل کشورهاي عربي و حل مسئله فلسطين از سوي رژيم صهيونيستي ميسر نخواهد شد.
بن حمد از شوراي امنيت و سازمان ملل خواست به رژيم صهيونيستي براي پايان دادن به محاصره غزه اقدام و اعمال فشار کند. او گفت که دوحه با شرکاي بين‌المللي خود اقدام به ارائه کمک فوري و طولاني مدت براي اهل غزه کرده است.
امير قطر همچنين به محاصره کشورش توسط کشورهاي عربي عربستان سعودي، امارات، مصر و بحرين اشاره کرد و دوحه از ابتکار عمل امير کويت و تلاش‌هاي وي براي پايان دادن به بحران بين کشورهاي ياد شده تقدير و تشکر کرد.

او ادامه داد: «بارها تأکيد کرده و امروز نيز تکرار مي‌کنيم که گفت‌وگو تنها راه لغو محاصره ظالمانه کشورم قطر است».
تميم بن حمد آل ثاني در مورد سوريه نيز گفت که موضع دوحه در قبال بحران سوريه همان قطعنامه ژنو۱ و ساير قطعنامه‌هاي ديگر شوراي امنيت است. او دولت سوريه را به لجاجت و شوراي امنيت را به بي‌توجهي در قضيه اين بحران اشاره کرد و گفت که همين مسئله باعث ادامه اين بحران شده است.
امير قطر اوضاع در يمن را نيز خطرناک دانست و گفت که تداوم جنگ در اين کشور منطقه را تهديد مي‌کند و راه‌حل پايان دادن به اين جنگ نيز جز با گفت‌وگوي يمني-يمني و تضمين وحدت و يک‌پارچگي يمن محقق نخواهد شد.
او از آتش‌بس اعلامي در ليبي بين طرفين متخاصم نيز استقبال کرد و گفت که دولت قطر براي مقابله با تروريسم در اين کشور از تلاش‌هاي خود فرو گذار نخواهد کرد همانگونه که براي پايان دادن به بحران افغانستان، ميزبان گفت‌وگوهاي بين‌الافغاني بين دولت و طالبان اين کشور شده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر