مشاور ترامپ: رئیسجمهور مشکل تنفسی پیدا کرده است

فارس/ جيم آکوستا» خبرنگار حوزه کاخ سفيد در شبکه «سيانان» به نقل از «يک مشاور ستاد انتخاباتي ترامپ» خبر داد، رئيسجمهور آمريکا آمريکا مشکل تنفسي پيدا کرده و خيلي خسته است.
به رغم اظهارات دونالد ترامپ و اعلاميه کاخ سفيد مبني بر خوب بودن حال رئيسجمهور آمريکا بعد از ابتلايش به ويروس کرونا، شبکه سيانان از بروز مشکل تنفسي ترامپ خبر داد.
رئيس جمهور آمريکا بامداد روز جمعه از ابتلاي خود و همسرش ملانيا به ويروس کرونا خبر داد و به دنبال آن يک مقام کاخ سفيد اعلام کرد که علائم خفيف ابتلا در ترامپ که همانند سرماخوردگي است، در وي پديدار شده است.
ساعتي بعد از اين خبر، رئيسجمهور آمريکا با بالگرد به بيمارستان نظامي «والتر ريد» در واشنگتن دي سي منتقل شد و مقامهاي اين کشور گفتند که او احتمالا چند روزي را در آنجا سپري خواهد کرد.
«سيانان» در برنامهاي با مجريگري «اندرسون کوپر» مجري شناخته شده اين شبکه به سراغ «جيم آکوستا» خبرنگار حوزه کاخ سفيد و مستقر اين شبکه در کاخ سفيد رفت.
آکوستا در اين مصاحبه گفت: «بله اندروسون، من همين چند لحظه قبل با يک مشاور ستاد انتخاباتي ترامپ صحبت کردم و او به من گفت که اين يک وضعيت جدي است و اينکه رئيسجمهور براي تنفس کردن با مشکلاتي دست و پنجه نرم ميکند و اينکه او امروز خيلي خسته بوده است».
اين خبرنگار حوزه کاخ سفيد در شبکه سيانان در ادامه از صحبت خود با «با يک منبع مطلع ديگر» خبر داد که در آن اين منبع آمريکايي به آکوستا گفت، «در بين کارکنان کاخ سفيد درباره شرايط رئيسجمهور نگراني جدي وجود دارد».
سيانان در گزارش خود ميافزايد: «يک منبع سوم (به اين شبکه) گفت که حال رئيسجمهور آمريکا بدتر از حال ملانيا ترامپ بانوي اول است».
پيشتر در خبرها آمده بود که «هوپ هيکس» مشاور ترامپ جزء اولين نفراتي بود که تست کرونا وي پنجشنبه شب مثبت اعلام شد و ظرف کمتر از يک روز، تست کروناي دستکم ۹ نفر ديگر از مقامها و قانونگذاران آمريکايي مثبت اعلام شد.
يک عضو کاخ سفيد، سه خبرنگار، «کليان کانوي» مشاور سابق ترامپ، سناتور «مايک لي» از ايالت يوتا، سناتور «تام تيلز» از کاروليناي شمالي بودند که همگي شنبه هفته گذشته در مراسمي در کاخ سفيد حضور يافته بودند و در آنجا ترامپ «امي برت» را نامزد ديوان عالي آمريکا معرفي کرد.